Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от:
Ползи:
 • Право на връщане до 14 дни

15240 лв. (- 11% )

13440 лв.

В наличност

Информация за продукта

Дамски слънчеви очила Guess GF6044-6232F

 • Вид: Дама
 • Кристал: 62 mm
 • Материал: Метал
 • Мост: 15 mm
 • Крачета: 136 mm
 • Цвят: Кафяв
 • Филтър: Клас 3
 • Оригинален и лицензиран продукт на GUESS

Характеристики

Стил Елегантен
UV защита 400

Производител: Guess

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Доставка и политика за връщане

Доставка на поръчките

Продукти предлагани от REMY DELUXE са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

 • Стартиращо от 2019-12-20 поръчки с по-висока стойност от 100 лв ще се изпратят с безплатно.
  таксата за доставка за поръчки на стойност под 100 лв е 4.99 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.


Политика за връщане

Политика за връщане

 

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, първо задължително заявете искане за връщане през профила си. След това свържете се с търговеца на имейл:  inforemydeluxe@gmail.com   . За предпочитане е контакта с търговеца да се осъществи по електронен път с оглед на по-лесна комуникация, размяна на документи, удостоверяване на документи и т.н.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

 1. Попълнете искане за връщане през профила си в Емаг платформата. След това Изпратете следните данни на имейл   inforemydeluxe@gmail.com

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Сканирани  документи удостоверяващи покупка и плащане (фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

 1. След това Търговеца ще одобри искането ви за връщане през платформата на Емаг по електронен път за което ще получите известие на електронната си поща..
 2. След одобряване на искането ви за връщане от Търговеца, незабавно изпратете продукта на адрес:

Пловдив, до офис Еконт ''ВИП''

за РЕМИ ДЕЛУКС ЕООД

тел: 0883 221181

Предпочитан куриер:ЕКОНТ

 

 

Пратката трябва да съдържа оригинал на фактура или оригинал на документ за плащане на сумата по фактурата, трябва да е  изпратена от името на документа за плащане и да съдържа банкова сметка по която да се възстанови сумата.

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

 

Полезна информация:

 

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 15 дни. В този случай РЕМИ ДЕЛУКС ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите. Законовия срок за връщане на продуктите е валиден само за физически лица( потребители според закона)

Законовия срок за връщане на продуктите е валиден само за физически лица. Юридически лица нямат право на връщане след заплащане на продукта.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от РЕМИ ДЕЛУКС ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, спуквания, счупване по артикулите, липсващи документи -  рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера в момента на предаване на пратката. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна и се приема, че със заплащането на стоката вие се съгласявате, че приемате пратката в изряден вид, без забележки, без липсващи части или документи.

Продукти свързани с личната хигиена като: фото епилатори, масажори, колани за отслабване, уреди за избелване на зъби, клинове за отслабване, естествени коси за удължаване и всички в описанието на които е записано, че са свързани с лична хигиена не подлежат на връщане след тяхното заплащане и разопаковане . Тези продукти се изпращат до клиента запечатани с печат на Търговеца РЕМИ ДЕЛУКС ЕООД. Нарушаването на печата или неговото премахване се счита за разопаковане и продуктите не могат да бъдат върнати в този случай.

На основание чл.55,ал.4 от ЗЗП в следните случаи Търговецът възстановява на Ползвателя намалена стойност на закупена стока. ТЪРГОВЕЦЪТ  отбива от заплатената сума 20%  и възстановява на ПОЛЗВАТЕЛЯ остатъчната стойност, включително разходите по доставка, когато стоката е върната в лош търговски вид( нарушена или липсваща опаковка, видими следи от използване и др.). В случай, че се установят липсващи аксесоари или части , то те се заплащат допълнително от потребителя след информация от търговеца към потребителя . Търговеца отбива 20% от стойността на артикула и когато той е използван от Ползвателя. Търговеца си запазва правото да откаже ИЗЦЯЛО възстановяване на сума ако сметне, че състоянието не продукта е незадоволително.


Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!