Оценка от клиенти:

Предлаган от : Ozone

  • Безплатна доставка

Описание

Популярната учебна система по немски език в три нива (А1-В1) е с доказани качества и подготвя за серитфикатни изпити Fit in Deutsch 1 и 2, и за Zertifikat Deutsch für Jugendliche.

Учителското ръководство съдържа дидактически съвети, ключ с отговорите към упражненията, предложения за игри. Книгата предоставя полезни насоки за преподаването на учебния материал и съкращава много от времето за подготовката на часа.
Помагалото съдържа транскрипциите на всички текстове и диалози, необходими за задачите за слушане и фонетичните упражнения от учебника. Дадени са отговорите на практическите упражнения от уроците, отговорите на всички упражнения от учебната тетрадка, както и отговорите на задачите от тетрадката с тестове. Включени са допълнителни задачи и материали за ксерокопиране.

Одобрено от МОМН със Заповеди №РД 09-09/05.03.2007 г., №РД 09-09/05.01.2005 г..

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2004
Автор Sigrid Xanthos-Kretzschmer
Жанр Немски език
Брой страници 96
Колекция Училище
Категория 5. клас 6. клас 7. клас

Производител:Sigrid Xanthos-Kretzschmer

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.