Dedal

Обща информация:

Дедал Къмпани ООД е един от водещите вносители и търговци в България на роботизирани прахосмукачки и други почистващи роботи, въздухопречистватели, офисни и професионални машини и консумативи. Разполагаме както с онлайн магазини, така и с физически магазини, където можете да разгледате нашите продукти. Ние сме партньори на Емаг България повече от 3 години като нашата основна цел е да предложим на клиентите си най-добрите оферти, качествено обслужване и бързи доставки! 

 

Фирмена информация

Име: Дедал Къмпани ООД

Булстат: BG160137392

Адрес: гр. Пловдив ул. Брезовско шосе 145

МОЛ: Борис Борисов
Телефон за контакти: 070016696

E-mail: dedal@emag.bg 

Прочети повече

Продуктови категории

357 Продукта
Телефони, Таблети & Лаптопи
Джаджи & Smart технологии (1)
Големи електроуреди
Бойлери, Климатици & Уреди за отопление (25)
Дом, Градина & Petshop
Градински мебели (5)
Авто & Направи си сам
Градинска техника (4)
виж всички категории

Полезна информация

Политика за връщане:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 15 (петнадесетдниВ този случай Дедал Къмпани ООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Дедал къмпани ООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя, както и да бъдат придружени от всички получени документи: фактура, касов бон, гаранционна карта, упътване и др. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Правото за отказ съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите не важи за Юридически Лица.

ГАРАНЦИЯ

Всички продукти, предлагани от Дедал къмпани ООД се предлагат с гаранция, съгласно действащото законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от Дедал Къмпани ООД или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:
•адрес и телефон на оторизирания сервиз
•гаранционен срок на закупената стока

При повреда в рамките на гаранционния срок (за стоки с гаранционна карта на Дедал Къмпани ООД) стоката се изпраща с куриер до адреса на Дедал Къмпани ООД за сметка на клиента. Клиентът може да донесе продутът за ремонт директно на адреса на Дедал Къмпани ООД. След отстраняване на повредата – продуктът се връща на клиента като транспортните разходи са за негова сметка.

 В сервизния център важат единствено оригиналните гаранционни карти, с които е получена стоката. Освен гаранционната карта се изисква валиден платежен документ, за да бъде уважена гаранцията.

 Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

 

 

Съгласно Удостоверение № 303435 издадено на 16.03.2011г. / 30.07.2015г. от Комисия за Защита на личните данни, Дедал Къмпани ООД е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри“ с идентификационен № 303435 Личните данни, получени за обработка от потребителите на Дедал Къмпани ООД се съхраняват на сървъри, които се намират в Data center в защитена среда. Съгласно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел и са станали достояние на Дедал Къмпани ООД както и на поправка на тези Лични данни. Потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни да бъдат обработвани от Дедал Къмпани ООД по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от служител на Дедал Къмпани ООД

Продукти предлагани от Dedal са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • Стартиращо от 2019-01-10 Стойността на таксата за доставка е 6 лв.
  • За периода 2019-08-12 - 2019-08-26 Стартиращо от 2019-08-12 всички поръчки и съдържащи продукт: Ламинатор AUFIS A4, формат А4+ ще се доставят безплатно лв

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.