Оценка от клиенти:

Предлаган от : Ozone

Описание

Deutsch hautnah е учебна система за ученици с добри основни познания и се препоръчва в 9-ти клас на профилираните паралелки и училищата с интензивно изучаване на немски език като надгражда ниво В1 и изваежда до ниво В2 от Общата европейска езикова рамка.

Учебната тетрадка се използва успоредно с учебника за упражнения и затвърждаване на придобите знания. Включена е специална рубрика с упражнения, която отговаря на граматичния материал даден в края на всеки урок. Дадени са разнообразни упражнения за трениране на комуникативните умения на учениците и езиковия им запас.
Включени са 2 контролни теста „Wie weit bist du jetzt?” за проверка на знанията.

Одобрена от МОМН със Заповед №РД 09-346/02.03.2011 г.

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2010
Автор Колектив
Жанр Немски език
Брой страници 202
Подкатегория За упражнения За профилирана подготовка
Колекция Училище
Категория 9. клас

Производител:Колектив

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.