Di Ce

Ди Си 2008 ООД е един от водещите търговци в България в продажбата и дистрибуцията на аксесоари за смартфони, таблети, преносими компютри и други мобилни устройства.

Ди Си 2008 ООД се стреми да предлага най-широката гама от аксесоари за смартфони и таблети като същевременно се поддържа 100% удовлетвореност на клиента!

Ди Си 2008 ООД e оторизиран дистрибутор на аксесоарите на Самсунг. Ди Си 2008 ООД дистрибутира и продава още марки като Hugo Boss, Maserati, Converse, Replay, Oneil, Lifeproof, Elago, Adidas, Otterbox, Bugatti, Vaja и още много други. Ди Си 2008 ООД предлага едни от най-качествените продукти на пазара за смартфони и таблети.

Обслужването на Клиентите е Приоритет №1 за Ди Си 2008 ООД. Клиентът трябва да бъде винаги доволен.

Ето защо Ди Си 2008 ООД  предлага бързи срокове на доставка и експертна сервизна помощ.

Ди Си 2008 ООД търси дългосрочни взаимоотношения с клиентите и ще поддържа тези взаимоотношения с отлични цени, гъвкавост и услуги.

Фирмена информация

Име: Ди Си 2008 ООД

Булстат: 200110465

Адрес:  гр. Асеновград, ул. Драгоман №13

МОЛ: Любомир Аргиров

Телефон за контакти:0879 437 744

E-mail: dice@emag.bg

Прочети повече

Специални оферти от вендора виж всички продукти

виж всички продукти

Продуктови категории

2616 Продукта
Телефони, Таблети & Лаптопи
ТВ, Аудио, Фото & Gaming
Телевизори & аксесоари (7)
Фотоапарати (1)
Фото и Видео аксесоари (2)
виж всички категории

Полезна информация

Потребителят може да върне продукт закупен от Ди Си 2008 ООД по следните 2 начина:

  1. Да изпрати следните данни на имейл dice@emag.bg: 1. Номер на поръчка, 2. Имена на клиент 3. Телефон за връзка 4. Номер на касова бележка При желание, клиентът може да посочи причина за връщане. След което представител на Ди Си 2008 ООД ще се свърже с него.

  2. Да се свърже с нас на телефон: 0879 437744 след което да изпрати продукта на адрес за връщане:

ЗаДи Си 2008 ООД

Адрес: ул. Драгоман 13, 4230 Асеновград

Тел: 0879 437 744

Предпочитан куриер: спийди

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 30 дни. В този случай Ди Си 2008 ООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Ди Си 2008 ООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Ди Си 2008 ООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Всички продукти, предлагани от Ди Си 2008 ООД разполагат с гаранция съгласно действащото законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от Ди Си 2008 ООД или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:
•адрес и телефон на оторизираните сервизи
•гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
•гаранционен срок на закупената стока

При повреда в рамките на гаранционния срок (за стоки с гаранционна карта на Ди Си 2008 ООД  стоката се изпраща (или занася) до офиса на Ди Си 2008 ООД за сметка на клиента. След отстраняване на повредата - се връща на клиента за сметка на Ди Си 2008 ООД. Връщането и изпращането е с куриерска фирма.

 За всички останали продукти важат гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове важат единствено оригиналните гаранционни карти, с които е получена стоката. Освен гаранционната карта в много случаи се изисква валиден платежет документ, за да бъде уважена гаранцията.

 Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

Съгласно Удостоверение № 291362, издадено на 10.03.2016 от Комисия за Защита на личните данни, Ди Си 2008 ООД е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри“ с идентификационен № 291362 Личните данни, получени за обработка от потребителите на Ди Си 2008 ООД се съхраняват на сървъри, които се намират в Data center в защитена среда. Съгласно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел и са станали достояние на Ди Си 2008 ООД както и на поправка на тези Лични данни. Потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни да бъдат обработвани от Ди Си 2008 ООД по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от служител на Ди Си 2008 ООД.

Продукти предлагани от Di Ce са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • Стартиращо от 2019-04-17 поръчки с по-висока стойност от 80 лв ще се изпратят с безплатно.
    таксата за доставка за поръчки на стойност под 80 лв е 5.99 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.