Dims-92


Обща информация

Dims-92 ЕООД е доверен партньор на eMAG, част от eMAG Marketplace. Dims-92 ЕООД предлага широка гама продукти от категория Home & Deco: Home & Deco Sport & Outdoor: Sport & Outdoor Стремежът на Dims-92 ЕООД е да се поддържа 100% клиентска удовлетвореност посредством отлични цени, гъвкавост и голям набор от услуги.

Swiss Digital e високотехнологична марка , предлагаща модерни раници с USB и RFID защита на личните данни , отделения за лаптоп, документация, Power bank, омекотени презрамки и гръб с възможност за прикрепяне към куфар, висококачествена материи на изработка, добра организация на вътрешните отделения

Фирма: Dims-92 ЕООД

Адрес: ул.Самоковско шосе 107 ет 3, Sofia, Sofia city,

ЕИК: 131301789

IBAN: BG85RZBB91551066035817

Банка: Raiffeisenbank (Bulgaria) EAD

Телефонен номер: +35928320140

И-мейл: dims92@emag.bg

Полезна информация

Гаранционни условия

Гаранционни условия

Продуктите, предлагани от Dims-92, за които е приложимо, ползват гаранция от месеца, съгласно българското законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от Dims-92 или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:

  • адрес и телефон на оторизираните сервизи
  • гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
  • гаранционен срок на закупената стока

При повреда на продукт с гаранционна карта на Dims-92 в рамките на гаранционния срок, продуктът се изпраща (или занася) до офиса на Dims-92. След отстраняване на повредата продуктът се връща на клиента за сметка на Dims-92. Връщането се осъществява посредством куриер.

За продукти с гаранционна карта от производителя са валидни гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове се приемат единствено продукти с оригинални гаранционни карти, с които е получен продуктът. Освен гаранционната карта се изисква валиден платежен документ, за да бъде призната гаранцията.

Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

За допълнителна информация можете да се свържете с търговеца на тел. +35928320140 или и-мейл dims92@emag.bg

Политика за връщане

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: dims92@emag.bg или тел. +35928320140.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл dims92@emag.bg:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Dims-92 ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Dims-92 по телефона, номерът за връзка е +35928320140.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл info@emag.bg или се свържете с нас на тел. 07001 3624 или *EMAG (*3624).

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Dims-92 

Адрес: ул.Самоковско шосе 107 ет 3 , гр София , тел 0884 975 838

Тел.: +35928320140

Предпочитан куриер: 

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 15 дни. В този случай Dims-92 ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Dims-92 стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Dims-92 

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Защита на личните данни

Защита на личните данни

Потребителите се уведомяват, че Dims-92 е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на Dims-92 както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта emag.bg за този продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от Dims-92 по електронен път при доставка на поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.

Доставка на поръчките

Продуктите, предлагани от Dims-92 се изпращат чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и се изпращат с оригиналната опаковка на производителя.

  • Стартиращо от 06/02/2020 поръчки на стойност по-висока от 100 лв, ще се изпратят без куриерска такса.
    Таксата за доставка за поръчки на стойност под 100 лв е 5.9 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата, преди да завършите поръчката.

Продуктови категории

6053 Продукта (виж всички)
Телефони, Таблети & Лаптопи
Мобилни телефони и аксесоари (4)
Компютри & Периферия
Периферия (1)
Малки електроуреди
Kухненски уреди (9)
Дом, Градина & Petshop
Домашен текстил и килими (25)
Играчки & Детски артикули
Игри и играчки (21)
Спорт & свободно време
Спорт на закрито (8)
Къмпинг артикули (16)
Куфари & пътни чанти (25)
Авто & Направи си сам
Осветление & Електроматериали (60)
виж всички категории