Кампанията изтича след
часа
минути
секунди
не се предлага

Продуктът е изчерпан Вижте подобни продукти:

Предлаган и с доставка от: eMAG
Ползи:
  • Проверка на пратката

  • Включена гаранция: виж повече

    • Физическо лице по ЗЗП: 24 месеца
    • Търговец/ЮЛ/ЕТ: 24 месеца
Не се предлага
Виж подобни продукти на база:

Подобни продукти

Описание

 

Surf

Храната се приготва хомогенно и равномерно независимо от нивото на позициониране на тавата. С помощта на технологията Surf® Вашите ястия ще се приготвят като при професионалния процес на готвене. Температурата се поддържа посредством горещия въздушен поток, разпределен през стените на вътрешността на фурната. Тази пантентована технология на Beko осигурява равномерно изпичане, независимо от вътрешното разположение на тавата.

 

SPLIT & COOK®


Две фурни в една. Тази функция позволява едновременното приготвяне на 2 напълно различни ястия за различен период от време и при различни зададени температури за всяко отделение. Спестява енергия, като адаптира вътрешността на фурната към количеството храна, което трябва да се приготви. Уредът е снабден с разделител, който може да се използва, когато е необходимо, така че вътрешността на фурната може да бъде разделена на две отделни отделения. Времето за готвене може да бъде индивидуално за всяко отделение, а температурата да се настрои на до 80°С разлика между двете отделения. Двата вентилатора осигуряват равномерност на процеса на готвене. В случай на по-малко количество храна в едното отделение (горното) можете да достигнете окономия на енергия до 35%.
 

 

3D режим на готвене


Режимът 3D готвене позволява едновременна работа на всички нагревателни елементи. По този начин се осигурява равномерно разпределение на топлината във фурната, което позволява едновременно приготвяне на 3 ястия без риск от смесване на аромати.

 

Booster


Функцията Booster намалява времето за предварително загряване на фурната, необходимо за достигане на желаната температура с до 35%.

 

Технология nano-coating


Олефобичната технология Nano Coating улеснява отстраняването на засъхнали остатъци от мазнина. Вътрешната страна на вратата на фурната ще запази оригиналния си блестящ вид с минимални усилия за поддръжка.

 

STEAMAID™ COOKING

Готвенето на пара осигурява идеалното ниво на влажност за печене, осигурявайки по-наситен вкус и по-апетитен вид на храната.Тя ще запази всички хранителни вещества, така че без значение дали приготвяте зеленчуци, месо или риба, те ще бъдат идеално изпечени отвън и нежни отвътре.

 

Каталитично самопочистване

Каталитични панели, монтирани на стените във фурната, абсорбират мазнината и намаляват миризмите по време на печенето, улеснявайки процеса на почистване. По този начин вече не е необходимо да се използвате абразивни почистващи средства или химически препарати.

Размер на фурната extra-large


Големият капацитет е решаващо предимство в качеството на фурна за готвене. В конфигурация със стандартен размер, фурната Beko се отличава с едно от най-просторната вътрешност в своя клас.

 

 

SOFTCLOSE® DOOR

Новата система на вратата прави затварянето ѝ лесно и гладко, без никакъв шум.

 

 

Телескопични рафтове

Телескопичната система с подвижни рафтове позволява по-свободна работа с тавите - лесно и безопасно, предотвратявайки случайното им изпускане при изваждане от фурната.

 

Дълбока тава за готвене

Идеална за приготвяне на сладкиши или сочни ястия. Изключително полезно, когато имате повече гости на масата.

 


COOKMASTER®

Сега можете да поканите всички роднини на масата, защото имате просторен обем от 82 литра. Разполагате с 5 рафта, които Ви позволяват да готвите по едно и също време.

Pizza Cooking


Създава идеални условия за печене на пица чрез едновременното активиране на долен нагревател, загряване с вентилация, както и вентилатора за готвене.

 

LCD – touch control


Електронният програмator с анимиран дисплей улеснява навигацията в менюто с лесни за разчитане символи. Дисплеят показва избраната функция за готвене, както и препоръчителното ниво за позициониране на тавата във фурната, за да се получат най-добрите резултати.


 

Двойна система за осветление

Освен конвенционалния източник на светлина, разположен в дъното на фурната, някои модели от гамата на Beko са снабдени с допълнителен източник на светлина за висока степен на полезност и приятна атмосфера в кухнята.

 

 

 


Таксите върху продажбите на електрическо и електронно оборудване на продукти, предлагани от eMAG се внасят чрез . Информацията не се отнася до продажби на продукти от маркетплейс продавачи.

Спецификации

Основни характеристики

Употреба Домашна
Тип фурна Стандартна
Захранване Електричество
Дизайн Класически
Тип затваряне на врата Стандартна
Материал Инокс
Материал врата Стъкло
Тип контролен панел Електронен
Отваряне на вратата Вертикален
Включени аксесоари 1 x Дълбока тава 1 x Метална решетка 1 x Тава за печене 2 x Телескопична решетка
Цвят Черен

Технически характеристики

Енергиен клас Енергиен клас A от гама A+++ до D
Мощност 1.17 kW
Капацитет 80 л

Функции и аксесоари

Самопочистване Каталитично
Функции на фурната Грил Размразяване Пица
Начин на затопляне Долно затопляне
Функции Таймер Вътрешно осветление Функция Турбо Запазване на топлината Вентилация Soft close
Брой програми 15

Размери

Височина 59.5 cm
Ширина 59.4 cm
Дълбочина 56.7 cm
Размери за вграждане (В x Ш x Д) 56 x 59 x 55 cm
Тегло 42.4 Kg

Производител: BEKO

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!