Оценка от клиенти:

Предлаган от : Ozone
Виж подобни продукти на база:
Добави продукта в Любими, инсталирай мобилното приложение и ще те известим, когато продуктът отново е в наличност.

Описание

Учебното помагало е написано в съответствие с Държавните образователни изисквания за професии Електротехник, Електромонтьор и Монтьор по автоматизация и с утвърдената през 2006 г. учебна програма за задължителна професионална подготовка по „Електрически машини и апарати” за специалности от професионално направление „Електротехника и енергетика” и „Електроника и автоматизация” – втора и трета квалификационна степен.
Чрез Глава първа се прави връзка с вече изучавани учебни предмети като Електротехника, Електротехнически материали, Електротехническо чертане, Електроенергетика и Техническа механика. Въз основа на тях се изгражда обобщена представа за конструкциите на машините и електромагнитните апарати. Въвеждат се нови понятия, свързани с качествата на машините и апаратите.
В следващите глави е изложен предвидения учебен материал за електрическите машини и апарати, структуриран по общ алгоритъм. Създадени са предпоставки за изграждане в учениците на основни познания за разглежданите електротехнически изделия и на умения за правене на аналогии, обобщения и творчески пренос на знания при изучаване на нови проблеми.
Приложените към група теми въпроси и задачи подпомагат учениците при използването на придобитите знания за решаване на практически задачи.

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2011
Автор Евгения Николова
Жанр Технологии
Брой страници 200
Подкатегория Сборници
Тип Мека
Колекция Училище
Категория 11. клас

Производител:Евгения Николова

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта

Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.