Оценка от клиенти:

Предлаган от : Pirita

12900 лв.

Последни 2 бр.

Описание

- Бебешка везна с анатомична форма - Голям и лесен за четене дисплей - Размер на цифрите 23 мм - Има функция за премахване на възможността за грешни резултати при ритащи бебета - Лесен за почистване - Функция тара - Стъпка на мерене пре 5 гр - Максимално тегло 20 кг - Автоматична функция за включване и изключване - В комплекта са включемо батерии - Размер на продукта: 550 x 310 x 53 мм

Спецификации

Основни характеристики

Тип продукт Дигитален кантар
За Бебета
Възраст 0 месеца +
Цвят Бял

Технически спецификации

Максимално поддържано тегло 20 Kg

Производител: Beurer

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта (1 ревю)


Оценка на продукта:

3 (1 ревю)

Имаш продукта или си го използвал?

Добави ревю

Подреди по:

Chipson

25 Юли 2017

Много хубаво не е на хубаво

За съжаление се оказва, че един от най-добрите производители на медицински стоки за дома, е прекалил с модерните функции за сметка на качеството. Въпреки, че прочетох някои негативни коментари на други места от хора, които са си купили този кантар, положителните бяха повече и реших да се доверя на Beurer. Две неща обаче се оказаха толкова непрактични, че буквално доведоха до това след 2 седмици да си купя нов кантар:

1. Когато търсите кантар за бебета и новородени, основно това е с цел да се проверява теглото преди и след хранене, както и следене на наддаването на общото тегло. За тази цел категорично не е нужно кантарът да има чувствителност до 5 грама, дори напротив. Високата чувствителност прави измерването много трудно, защото цифрите постоянно прескачат. 10 грама са напълно достатъчна стъпка за правилно мерене.
2. Функцията за софтуерен/автоматичен HOLD буквално прави кандата неизползваем. Надали съществува бебе, което "не рита", особено когато е гладно (което най-често е моментът, в който се мери - преди хранене) и го сложите по гръб. Инструкцията "уверете се, че бебето не рита, защото това ще пречи на меренето" е просто уникална и само доказва, че някой не е мислил много, когато е правил продукта. За съжаление софтуерният HOLD се включва сам в произволен момент (уж, когато бебето спре да мърда много, но това всъщност не е вярно), след което за 3 секунди взема данни, осреднява ги и блокира кантара. По този начин можете с 5 последователни мерения да получите стойности, които се различават с над 50 грама. А от това смисъл няма - новородените ядат по по-малко в първите си 1-2 седмици. Но в Beurer май са го забравили:)

И един коментар за eMag: Въпреки, че очевидно съм се подвел с този продукт, независимо дали е по моя вина (доверие), аз нямам възможност да го върна, защото Pirita не предлагат това. Направих си тест и проверих измежду всичките ми поръчки в eMag кои продукти мога да върна... резултат 0. Явно ще се доверявам на други доставчици в бъдеще.

Между другото, не е лошо от eMag да си оправя описанията и заглавията на продуктите. Производителят не е Beuer, а Beurer и е достатъчно наложена марка, за да се бърка името й.

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image