Предлаган и с доставка от: eMAG

Доставка в:

Ползи:
  • Получавате 3 точки при плащане с еMAG карта виж повече

  • Проверка на пратката

  • Включена гаранция: виж повече

    • Физическо лице по ЗЗП: 24 месеца
    • Търговец/ЮЛ/ЕТ: 12 месеца

16199 лв.

Месечни вноски
от 865 лв.
Виж повече

финансиране от 865 лв. / месец виж повече

В наличност

Описание

 


Технология

Изграден е на базата на технологията IGBT (Insulated-Gate Bipolar Transistor) - най-новата технология в областта на електрожените. Тази технология позволява да се намали размерът на заваръчния апарат, без да се компенсира с неговата ефективност. По този начин, електрожените Proweld могат да се използват на максимален капацитет до 60% от времето. С други думи, могат да работят със заваръчния ток, настроен на максимум 6 минути и след това изискват почивка от само 4 минути за охлаждане.

 

Област на употреба

Това е еднофазен заваръчен апарат, тип инвертор, който се препоръчва за заваряване с електроди с покритие в постоянен ток чрез процеса MMA (Manual Metal Arc). Заварява с всички видове електроди с покритие (рутилови електроди, основни електроди, електроди от неръждаема стомана и др.) разнообразна гама от материали като легирана и нелегирана стомана, неръждаема стомана, чугун, алуминий, мед и др.
Препоръчва се за дейности по поддръжка и ремонти, в строителни обекти, в общи производствени цехове, в селското стопанство и др.

 

Конструкция

Апаратът има здрав корпус, изработен от метал и пластмаса, устойчив на тежки условия на работа. Снабден е с презрамка за транспортиране. Електронните компоненти с висока мощност се охлаждат ефективно чрез алуминиеви радиатори, вградени в апарата, към които са добавени електровентилатори с голям въздушен поток. Вътрешната температура на апарата се следи постоянно и ако надвиши максимално допустимата граница, работата на заваръчния апарат спира, докато вътрешната температура спадне до нормални стойности за работа. Този модул за охлаждане и термична защита удължава живота на продукта.

Панелът на апарата е изключително лесен за използване и е оборудван с единичен потенциометър за регулиране на заваръчния ток, без стъпки. Също така включва бутон за включване и две крушки, показващи напрежение и прегряване.
 

Комплект за доставка:

- Кабел с клещи за захващане на електрод и конектор TEB 10-25;
- Кабел с клещи за маса и конектор TEB 10-25;
- Пластмасова маска за ръце;
- Телена четка с чук за шлака;
- Презрамка за транспорт;
- Картонена опаковка.

Спецификации

Основни характеристики

Тип апарат Инвертор
Тип занимание Хоби
Тип захранване Електрическо
Tип заваръчна машина MMA
Защитен клас IP 21
Изолационен клас F
Цвят Зелен/Черен
Съдържание пакет 1 х Заваръчен апарат

Технически харектеристики

Захранващо напрежение 230 V
Максимален ток за заваряване 120 A
Абсорбирана мощност (kVA) 5
Напрежение на празен ход 56 V
Диаметър електроди 1.5 мм 2 мм

Размери

Дължина 245 мм
Ширина 114 мм
Дълбочина 180 мм
Тегло 3.5 Kg

Производител: Proweld

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!