Оценка от клиенти:

Предлаган от : Ozone

Описание

Второ обновено издание на системата English in Mind , подходяща за ученици от 8 до 12 клас. Част 1 е за ученици с начални познания, покрива ниво А1 и извежда до ниво А2. В нея се осигуряват знания за вземане на сертификатен изпит KET (Key English Test).

Книгата за учителя включва подробни насоки за работа със системата и улеснява подготовката за провеждане на часовете. Включени са всички текстове от записите на упражненията за слушане, отговори на задачите от учебника и тетрадката. Дадени са допълнителни материали с упражнения по граматика, лексика и комуникация, които могат да бъдат размножавани. 4-те входящи теста проверяват нивото на знания при учениците.

Одобрено от МОН със Заповеди NoРД 09-1513/05.08.2005 г., NoР Д 09-09/05.01.2005 г., NoРД 09-362/26.02.2009 г.

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2010
Автор Brian Hart
Жанр Английски език
Брой страници 174
Колекция Училище
Категория 8. клас 9. клас 10. клас 11. клас 12. клас

Производител:Brian Hart

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.