EREAD COMPANY

„Ирийд къмпани“ ООД е един от водещите търговци в България в продажбата на: електронни четци , както и аксесоари за тях. „Ирийд къмпани“ ООД се стреми да предлага най-широката гама от четци за книги.

Обслужването на Клиентите е Приоритет №1 за „Ирийд къмпани“ ООД. Клиентът трябва да бъде винаги доволен.

Ето защо „Ирийд къмпани“ ООД предлага голямо разнообразие от устройства и аксесоари за тях, бързи срокове на доставка и експертна сервизна помощ.

„Ирийд къмпани“ ООД търси дългосрочни взаимоотношения с клиентите и ще поддържа тези взаимоотношения с отлични цени, гъвкавост и услуги.

Посочените цени на продуктите, предлагани от фирмата, са крайни и към тях не се начислява ДДС.
Основание за неначисляване на ДДС - чл.113, ал.9 от ЗДДС- лицето не е регистрирано по ДДС.

 

Фирмена информация

Име: „Ирийд къмпани“ ООД      

Булстат: 203778154     

Адрес: София, ж.к. Дианабад, бл. 31А

МОЛ: Веселин Гаров

Телефон за връзка: 0876988602

E-mail: eread@emag.bg

IBAN: BG08FINV91501017311829

Прочети повече

Специални оферти от вендора виж всички продукти

виж всички продукти

Полезна информация

Продукти предлагани от EREAD са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • През период 2015-09-02 - 2019-11-22 поръчки с по-висока стойност от 50 лв ще се изпратят с безплатно.
    таксата за доставка за поръчки на стойност под 50 лв е 4.99 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.

Потребителят може да върне продукт закупен от Eread по следните 2 начина:

 

  1. Да изпрати следните данни на имейл  eread@emag.bg : 1. Номер на поръчка 2. Имена на клиент 3. Телефон за връзка 4. Номер на касова бележка При желание, клиентът може да посочи причина за връщане. След което представител на Eread ще се свърже с него.

  2. Да се свърже с нас на телефон: 0876085014 , след което да изпрати продукта и попълнената бланка-заявление за връщане* на адрес за връщане:

    гр.София 1172, ж.к. Дианабад, бл.31А вх.В ет.3 ап.55

 

ЗАМЯНА НА НЕСЪОТВЕТСТВАЩ ПРОДУКТ

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 15 (петнадесет) дни. В този случай „Ирийд къмпани“ ООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от „Ирийд къмпани“ ООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на „Ирийд къмпани“ ООД.

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Всички продукти, предлагани от „Ирийд къмпани“ ООД разполагат с гаранция съгласно действащото законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от „Ирийд къмпани“ ООД или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:
•адрес и телефон на оторизираните сервизи
•гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
•гаранционен срок на закупената стока

При повреда в рамките на гаранционния срок (за стоки с гаранционна карта на „Ирийд къмпани“ ООД) стоката се изпраща до офиса на куриера от който е изпратена пратката за сметка на клиента. След отстраняване на повредата - се връща на клиента за сметка на „Ирийд къмпани“ ООД. Връщането и изпращането е с куриерска фирма.

 За всички останали продукти важат гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове важат единствено оригиналните гаранционни карти, с които е получена стоката. Освен гаранционната карта в много случаи се изисква валиден платежет документ, за да бъде уважена гаранцията.

 Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

 

Съгласно Удостоверение № 419426. издадено на 16.02.2016 г. от Комисия за Защита на личните данни, „Ирийд къмпани“ ООД е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри“ с идентификационен № 419426. Личните данни, получени за обработка от потребителите на „Ирийд къмпани“ ООД се съхраняват на сървъри, които се намират в Data center в защитена среда. Съгласно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел и са станали достояние на „Ирийд къмпани“ ООД както и на поправка на тези Лични данни. Потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни да бъдат обработвани от „Ирийд къмпани“ ООД по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от служител на „Ирийд къмпани“ ООД.