Кампанията изтича след
часа
минути
секунди

Еспресо машина Nespresso S85-EU-BK-NE Atelier by Krups, 19 бара, 1500W, Иновативна система за разпенване на мляко, Черен

Доставка в:

Ползи:
  • Получавате 13 точки при плащане с еMAG карта виж повече

  • Проверка на пратката

  • 30 дни право на връщане виж повече

  • Включена гаранция: виж повече

    • Физическо лице по ЗЗП: 24 месеца удължи
    • Търговец/ЮЛ/ЕТ: 12 месеца

669,99 лв.

финансиране от 34,55 лв. / месец виж повече

Предлаган и с доставка от: eMAG

В наличност

Купи на изплащане
от 34,55 лв.
Ти избра:
Още човека гледат този продукт в момента.
Разопакован
Продукт със сериозни следи от употреба, съвместима опаковка, следи от употреба (храна), липсват аксесоари, липсват капсули, изразени драскотини.

НОВО 669,99 лв.

559,99 лв.

Разлика: 110,00 лв.

Разопакован

Продукт със сериозни следи от употреба, съвместима опаковка, следи от употреба (храна), липсват аксесоари, липсват капсули, изразени драскотини
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

НОВО 669,99 лв.

559,99 лв.

Разлика: 110,00 лв.

Продукт със сериозни следи от употреба, съвместима опаковка, следи от употреба (храна), липсват капсули, изразени драскотини
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

НОВО 669,99 лв.

579,99 лв.

Разлика: 90,00 лв.

Продукт със сериозни следи от употреба, повредена опаковка, фини драскотини по корпуса, следи от употреба (храна)
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

НОВО 669,99 лв.

589,99 лв.

Разлика: 80,00 лв.

Продукт със следи от употреба, повредена опаковка, фини драскотини по корпуса, следи от употреба (храна), липсват капсули
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

НОВО 669,99 лв.

609,99 лв.

Разлика: 60,00 лв.

Продукт със следи от употреба, опаковка в добро състояние, фини драскотини по корпуса, следи от употреба (храна), липсват капсули
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

НОВО 669,99 лв.

619,99 лв.

Разлика: 50,00 лв.

Зарежда

Зарежда

Описание

Nespresso е луксозна марка, призната в цял свят за изключително качество на кафето и услугите на Nespresso Club.

Историята на марката Nespresso започва преди повече от 30 години с революционна технология: опаковането на отделни порции от най-висококачественото кафе, изпечено и смляно, в капсули и производството на високоефективни еспресо машини с малки размери, които позволяват на кафе любителите да приготвят у дома и с най-голяма лекота еспресо или лунго, като тези, приготвяни от най-квалифицирания бариста.

Системата, създадена от Nespresso, предефинира и революционизира начина, по който милиони хора се наслаждават на кафето днес. Това нововъведение е оформило световната култура за кафе. Благодарение на иновациите и високите стандарти за качество, Nespresso еволюира от пионер на прясно смляно кафе, опаковано в отделни порции, до супер премиум марка кафе, оценена от най-взискателните ценители днес.

Кафе капсулите Nespresso, достъпни чрез Nespresso Club, съдържат изпечено и смляно кафе, получено от най-добрите кафени зърна в света, а всички еспресо машини Nespresso извличат кафето под налягане до 19 бара.

 

 

ОТКРИЙТЕ НОВИЯ NESPRESSO ATELIER

Използвайки новия Nespresso Atelier можете да станете истински занаятчия в приготвянето на рецепти за кафе с мляко. Благодарение на иновативната технология, вашите любими напитки се приготвят директно в чашата с едно натискане на бутон.

Създавайте, смесвайте и оформяйте всяка от любимите си рецепти за кафе, както искате, с Nespresso Atelier. Еспресо машината е ваша собствена работилница за вкусни рецепти и предлага нова технология, която ви позволява да разпенвате всякакъв вид мляко - краве, бадемово, соево и др. Можете да приготвите всяка рецепта, която искате: капучино, макиато, flat white и каквото и да било друго.

ОЩЕ ПОВЕЧЕ РЕЦЕПТИ С ЕДНО НАТИСКАНЕ НА БУТОН

Млечната пяна се приготвя директно в чашата, използвайки нова технология, която съчетава разбъркване на мляко, като Aeroccino, и аерация, като Creatista. Така плътна, кадифена и пухкава пяна се получава както от животинско, така и от растително мляко, стига да има високо ниво на протеин.

С големия резервоар с капацитет 1 л и минималистичен дизайн, този уред може да приготвя 3-те класически рецепти за кафе (Ristretto, Espresso, Lungo) и шест напитки на базата на мляко и кафе или сладолед с просто докосване на желаната опция (Cappuccino XL, Latte Macchiato, Iced Frape, Mocha, гореща млечна пяна или студена млечна пяна).

Освен това, този уред се доставя с пакет изненада - чаша View Mug, в която можете да приготвяте напитките веднага след закупуването на уреда.

  

Най-доброто кафе изживяване

Nespresso прилага някои от най-строгите стандарти в избора на кафе, като приготвя 29 постоянни сорта кафе, но също така и многобройни ограничени издания, които задоволяват вкуса на най-взискателните ценители на кафето.

Капсулите, изработени от алуминий и херметически затворени, запазват непокътнати свежестта и деликатните аромати на прясно изпеченото и смляно кафе до момента на извличане в чашата, завладявайки любителите на кафето по целия свят.

Кафе с най-високо качество

От кафе шушулката до момента на дегустация, Nespresso са усъвършенствали до най-малките детайли всички производствени етапи. Тъй като едно несъответстващо зрънце кафе може да повлияе на качеството на цялата партида, компанията стриктно прилага най-високите стандарти за качество до последното зрънце кафе.

Поради тази причина изключителният вкус на кафето Nespresso не е случайно: компанията непрекъснато разработва иновации и нови технологии и не прави компромиси на нито един етап, като са в съответствие със своята мисия да предлагат на потребителите едно от най-добрите кафета в света, получено с най-висока грижа за околната среда и за хората, участващи в процеса.

  

Какво се съдържа в една капсула?

Кафе капсулите Nespresso съдържат изключително изпечено и смляно кафе от най-високо качество, получено от най-добрите кафени зърна в света.

Веднъж изпечено и смляно, превъзходното кафе Nespresso, специфично за рецептата на всеки асортимент, е опаковано в капсули, изработени от алуминий. По този начин кафето се предпазва от окислителното действие на кислорода във въздуха и светлината, като капсулата запазва свежестта и най-фините ароматни нотки на кафето в продължение на 12 месеца.

Капсулите Nespresso, изработени от алуминий, могат да бъдат рециклирани почти напълно. Алуминият се трансформира в други продукти, а утайката от кафе - в компост. Nespresso прилага собствена инфраструктура за рециклиране в страните, където присъства, за да осигури правилното функциониране на всички процеси.

  

Селектирани кафени зърна

Nespresso подбира само гурме сортове кафе от най-високо качество от световното производство на кафе. Бродят из най-отдалечените и диви региони в търсене на най-добрите кафени зърна.

  

Приготвяне на кафе асортименти

Всеки асортимент кафе Nespresso има уникална, несравнима рецепта, увенчаваща усилията на експертите на компанията да хармонизират в правилните пропорции кафени зърна от изключителни сортове със специфични методи на изпичане и смилане.
Приготвянето на асортименти кафе Nespresso напомня на създаването на фини парфюми. Подобно на главните парфюмери, експертите на компанията анализират структурата на всяко зрънце кафе и идентифицират ароматните нотки, които процесът на изпичане разкрива, след което приготвят рецептата за всеки кафе асортимент до най-малките детайли в перфектен творчески процес.

  

Изпичане

Изпичането и смилането са съществени стъпки в създаването на изключителните асортименти на Nespresso, защото разкриват ароматния потенциал на зелените кафени зърна. Веднъж изпечени и смлени, могат да изразят в чашата до 900 различни ароматни нотки, а експертите на компанията гарантират, че ще се насладите на едно от най-добрите кафета в света. Докато неправилното изпичане може да унищожи и най-доброто кафе, експертната техника ще разкрие и усили най-фините ароматни нотки на всяко зрънце кафе. Поради тази причина Nespresso разработва специфични профили на изпичане за всеки асортимент кафе.

Рециклиране на капсулите Nespresso

Капсулите Nespresso са изработени от алуминий и могат да бъдат напълно рециклирани. Алуминият се трансформира в други продукти, а утайката от кафето в торове и компост, като Nespresso внедрява собствена инфраструктура за рециклиране в страните, в които присъства, за да осигури правилното функциониране на всички процеси.

  

Предимства на Nespresso Club

Специалистите на Nespresso са на ваше разположение, за да отговорят на всички ваши въпроси относно кафето и еспресо машините. Ще се възползвате от персонализирани оферти, техническа поддръжка и решение на всички изисквания, свързани с продуктите на компанията.

Получавате достъп до привилегиите и персонализираните услуги на Клуба чрез телефон, онлайн или мобилното приложение.

Зарежда

Спецификации

Общи характеристики

Тип С капсули
Тип монтиране Стандартно
Захранване Капсули
Употреба Домашна
Тип напитка Еспресо Лате макиато Ристрето Млечна пяна Двойно капучино Кафе Lungo Мока
Система за мляко Автоматична
Брой на дюзите за кафе 1
Функции Автоматично изключване Индикатор за нивото на водата Автоматично почистване Подвижен съд за мазнина / течности Програма за спестяване на енергията Подвижен воден резервоар Автоматично отстраняване на използваната капсула
Включени аксесоари Контейнер за използвани капсули 1 х Еспресо машина
Цвят Черен

Технически спецификации

Мощност 1500 W
Налягане на помпата 19 bar
Капацитет на воден резервоар 1 l

Размери

Ширина 189 мм
Дълбочина 449 мм
Височина 364 мм
Тегло 3.92 Kg

Производител: Nespresso

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Зарежда

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Зарежда

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.