Graphen group


Обща информация

Графен груп ООД е доверен партньор на eMAG, част от eMAG Marketplace. Графен груп ООД предлага широка гама продукти от категория MDA & SDA & ELE: SDA Others, SDA, Other Electronics Beauty & Children & Toys: Beauty Home & Deco: Home & Deco Стремежът на Графен груп ООД е да се поддържа 100% клиентска удовлетвореност посредством отлични цени, гъвкавост и голям набор от услуги.

Графен груп ООД е търговска фирма създадена през 2019 с цел търговия LED осветление. Фирмата е официален и ексклузивен представител на марката OptonicaLED за България. Към днешна дата фирмата разширява полето си на действие и можем да предложим широка гама продукти за бита и здравето Ви.

Фирма: Графен груп ООД

Адрес: ул. Митрополит Серафим Сливенски 144 (магазин Optonica LED), Mladost, Sofia city,

ЕИК: 205553708

IBAN: BG39UNCR70001523512214

Банка: UniCredit Bulbank AD

Телефонен номер: +359889801066

И-мейл: graphengroup@emag.bg

Полезна информация

Доставка на поръчките

Продукти предлагани от Graphen group са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • Стартиращо от 2020-06-22 поръчки с по-висока стойност от 100 лв ще се изпратят с безплатно.
    таксата за доставка за поръчки на стойност под 100 лв е 8 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.

Гаранционни условия

Гаранционни условия

Продуктите, предлагани от Графен груп ООД, за които е приложимо, ползват гаранция от 24 месеца, съгласно българското законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от Графен груп ООД или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:

  • адрес и телефон на оторизираните сервизи
  • гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
  • гаранционен срок на закупената стока

При повреда на продукт с гаранционна карта на Графен груп ООД в рамките на гаранционния срок, продуктът се изпраща (или занася) до офиса на Графен груп ООД. След отстраняване на повредата продуктът се връща на клиента за сметка на Графен груп ООД. Връщането се осъществява посредством куриер.

За продукти с гаранционна карта от производителя са валидни гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове се приемат единствено продукти с оригинални гаранционни карти, с които е получен продуктът. Освен гаранционната карта се изисква валиден платежен документ, за да бъде призната гаранцията.

Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

За допълнителна информация можете да се свържете с търговеца на тел. +359889801066 или и-мейл graphengroup@emag.bg

Политика за връщане

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: graphengroup@emag.bg или тел. +359889801066.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл graphengroup@emag.bg:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Графен груп ООД ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Графен груп ООД по телефона, номерът за връзка е +359889801066.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл info@emag.bg или се свържете с нас на тел. 07001 3624 или *EMAG (*3624).

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Графен груп ООД 

Адрес: гр. София, ул. Митрополит Серафим Сливенски 144,

Тел.: +359889801066

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 14 дни. В този случай Графен груп ООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Графен груп ООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Графен груп ООД 

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Защита на личните данни

Защита на личните данни

Потребителите се уведомяват, че Графен груп ООД е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на Графен груп ООД както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта emag.bg за този продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от Графен груп ООД по електронен път при доставка на поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.

Продуктови категории

11 Продукта (виж всички)
Телефони, Таблети & Лаптопи
Джаджи & Smart технологии (2)
Малки електроуреди
Прахосмукачки и ютии (2)
Здраве и красота
Уреди & Аксесоари за лична грижа (1)
Дом, Градина & Petshop
Готвене и сервиране (2)
Авто & Направи си сам
Осветление & Електроматериали (1)
виж всички категории