Оценка от клиенти:

Предлаган от : Ozone

1867 лв.

Доставка до 2 дни

Описание

Учебното съдържание е структурирано в 33 теми за нови знания, 5 лабораторни упражнения, 4 теми, посветени на систематизация и обобщение, а на решаването на задачи е отделен един урок и тестови задачи в края на всеки от четирите раздела.

Освен конкретното учебно съдържание, отговарящо на програмата по физика и астрономия за този клас, авторите предлагат и допълнителен материал за разширяване на знанията, разположен или в дясната половина на конкретната страница от урока, или в дайджести, намерили място след всеки от разделите. Илюстрациите са тясно свързани с основния текст, като го допълват и допринасят за по-лесното му възприемане.

При преработката са взети предвид конструктивните предложения на рецензенти и учители. В тестовете е включена и задача със свободен отговор. Много илюстрации са подменени с по-добри. Особено внимание е отделено на преформулирането на някои определения на физични величини, явления и закони, за да се постигне по-голяма достъпност и да се улесни възприемането им от учениците.

Учебникът е съобразен с новите правила за правопис и пунктуация. Одобрен със заповед: № РД 09-226/18.02.2014 г.

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2013
Автор Христо Попов
Жанр Физика и астрономия
Брой страници 124
Подкатегория За задължителна подготовка
Колекция Училище
Категория 7. клас

Производител: Христо Попов

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image