Оценка от клиенти:

Предлаган от : Ozone

400 лв.

Доставка до 2 дни

Описание

Учебното помагало e разработено в съответствие с новия формат на изпита на МОН за външно оценяване по природни науки и екология след 7. клас и е съобразено с държавните образователни изисквания и учебните програми по физика и астрономия за 7. клас.
Помагалото е предназначено за текуща подготовка и подготовка за национално външно оценяване на учениците в 7. клас по културно-образователната област „Природни науки и екология“ в частта Физика и астрономия. В него са включени 5 теста (в два варианта) за текуща подготовка, структурирани в пет обобщени теми, включващи цялото учебно съдържание от програмата по физика и астрономия за 7. клас
Има също и 3 примерни теста за външно оценяване, разработени в пълно съответствие с формата на изпита за външно оценяване, определен от Министерството на образованието и науката през 2012 г.
Представени са очакваните знания и умения, които трябва да придобият седмокласниците в края на учебната година.
Включен е кратък справочник по физика и астрономия, който включва важни графично представени величини и закони, за справка на учениците при затруднения в самостоятелната работа с тестовете
Дадени са отговорите на всички задачи и критериите за оценяването им.
Помагалото осигурява пълноценна подготовка на седмокласниците и улеснява работата на учителите по физика и астрономия.

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2014
Автор Елка Златкова
Жанр Физика и астрономия
Брой страници 48
Подкатегория За упражнения Тестове
Колекция Училище
Категория 7. клас

Производител: Елка Златкова

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image