Flexzon

Флексзон ЕООД предлага голямо разнообразие от автоаксесоари за повечето марки автомобили.

Флексзон ЕООД се стреми да предлага най-широката гама от автоаксесоари.

Ето защо предлага бързи срокове на доставка.

Флексзон ЕООД търси дългосрочни взаимоотношения с клиентите и ще поддържа тези взаимоотношения с отлични цени, гъвкавост и услуги.

 

Фирмена информация

Име: Флексзон ЕООД

Булстат: BG200380219

Адрес: гр.Стара Загора ул.”Калояновско Шосе” 16

МОЛ: Cвилен Енев

Тел. за връзка: 0882342246

E-mail: flexzone@emag.bg

Прочети повече

Специални оферти от вендора виж всички продукти

виж всички продукти

Продуктови категории

767 Продукта
Дом, Градина & Petshop
виж всички категории

Полезна информация

Продукти предлагани от Flexzon са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • През период 2015-10-09 - 2020-12-26 поръчки с по-висока стойност от 40 лв ще се изпратят с безплатно.
    таксата за доставка за поръчки на стойност под 40 лв е 2.99 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.

Потребителят може да върне продукт закупен от ФЛЕКСЗОН ЕООД по следните 2 начина:

  1. Да изпрати следните данни на имейл flexzone@emag.bg: 1. Номер на поръчка, 2. Имена на клиент 3. Телефон за връзка 4. Номер на касова бележка При желание, клиентът може да посочи причина за връщане. След което представител на ФЛЕКСЗОН ЕООД ще се свърже с него.
  2. Да се свърже с нас на телефон: 0882342246 , след което да изпрати продукта на адрес за връщане:

За ФЛЕКСЗОН ЕООД

Адрес: гр.Стара Загора. Калояновско Шосе 16

Тел: 0882342246

Предпочитан куриер: ЕКОНТ

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 15 дни. В този случай ФЛЕКСЗОН ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от ФЛЕКСЗОН ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на ФЛЕКСЗОН ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Потребителитесеуведомяват, че Флексзон ЕООД не е администраторналичниданнипосмисъланаЗаконазазащитаналичнитеданни (ЗЗЛД). Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и састаналиизвестнинаФлексзонЕООД,както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта emag.bg за този продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от Флексзон ЕООД по електронен път придоставка на поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.

Всички продукти, предлагани от Flexzon разполагат с гаранция съгласно действащото законодателство и търговската политика на производителя.