Fmc Gsm Enterteinment


Обща информация

FMC GSM ENTERTAINMENT S.R.L. е доверен партньор на eMAG, част от eMAG Marketplace. FMC GSM ENTERTAINMENT S.R.L. предлага широка гама продукти от категория N/A: Стремежът на FMC GSM ENTERTAINMENT S.R.L. е да се поддържа 100% клиентска удовлетвореност посредством отлични цени, гъвкавост и голям набор от услуги.

 

Фирма: FMC GSM ENTERTAINMENT S.R.L.

Адрес: ŞOS. COLENTINA, NR.16, BL.A5, AP.B44, Bucuresti, Bucuresti, 021177

ЕИК: 47127583

IBAN: RO94BTRLRONCRT0664834801

Банка: BANCA TRANSILVANIA S.A.

Поддържа: Намерете отговори в eMAG Help

Статут: Търговец

Полезна информация

Доставка на поръчките

Продукти предлагани от Fmc Gsm Enterteinment са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

  • Стартиращо от 2023-02-11 , таксата за доставка за поръчки с вид доставка Гардероби, e 14.99 лв.
  • Стартиращо от 2023-02-11 Стойността на таксата за доставка е 19.99 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Защита на личните данни

Защита на личните данни

Потребителите се уведомяват, че FMC GSM ENTERTAINMENT S.R.L. не е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на FMC GSM ENTERTAINMENT S.R.L. както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта emag.bg за този продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от FMC GSM ENTERTAINMENT S.R.L. по електронен път при доставка на поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.

Политика за връщане

В случай, че желаете да върнете продукти, поръчани от този партньор на eMAG Marketplace, можете да го направите чрез Куриер / Шкафче. Всеки продавач от платформата eMAG може самостоятелно да определи начина, по който приема връщане, така че е важно да се консултирате с този раздел, преди да направите заявка за връщане. По-долу можете да намерите цялата политика за връщане на нашия партньор:

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: fmcgsmentertai58@emag.bg или тел. +40726476189.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл fmcgsmentertai58@emag.bg:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на FMC GSM ENTERTAINMENT S.R.L. ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на FMC GSM ENTERTAINMENT S.R.L. по телефона, номерът за връзка е +40726476189.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл info@emag.bg или се свържете с нас на тел. 07001 3624 или *EMAG (*3624).

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: FMC GSM ENTERTAINMENT S.R.L. SRL

Адрес: ,

Тел.: +40726476189

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 14 дни. В този случай FMC GSM ENTERTAINMENT S.R.L. SRL ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от FMC GSM ENTERTAINMENT S.R.L. SRL стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на FMC GSM ENTERTAINMENT S.R.L. SRL

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Гаранционни условия

Гаранционни условия

Продуктите, предлагани от FMC GSM ENTERTAINMENT S.R.L., за които е приложимо, ползват гаранция от месеца, съгласно българското законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от FMC GSM ENTERTAINMENT S.R.L. или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:

  • адрес и телефон на оторизираните сервизи
  • гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
  • гаранционен срок на закупената стока

При повреда на продукт с гаранционна карта на FMC GSM ENTERTAINMENT S.R.L. в рамките на гаранционния срок, продуктът се изпраща (или занася) до офиса на FMC GSM ENTERTAINMENT S.R.L.. След отстраняване на повредата продуктът се връща на клиента за сметка на FMC GSM ENTERTAINMENT S.R.L.. Връщането се осъществява посредством куриер.

За продукти с гаранционна карта от производителя са валидни гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове се приемат единствено продукти с оригинални гаранционни карти, с които е получен продуктът. Освен гаранционната карта се изисква валиден платежен документ, за да бъде призната гаранцията.

Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

За допълнителна информация можете да се свържете с търговеца на тел. +40726476189 или и-мейл fmcgsmentertai58@emag.bg

Продуктови категории

15 Продукта (виж всички)
Телефони, Таблети & Лаптопи
Таблети и аксесоари (2)
Джаджи & Smart технологии (3)
Компютри & Периферия
PC компоненти (1)
ТВ, Аудио & Фото
Електроника (1)
Дом, Градина & Petshop
Градински мебели (1)
Авто & Направи си сам
Осветление & Електроматериали (3)
Санитария (1)
виж всички категории