Оценка от клиенти:

Предлаган от : ARIVA GROUP
Ползи:
  • Безплатна доставка

Виж подобни продукти на база:

Описание

Silk’n Glide - компактен и лек!
Използва доказаната HPL™ (Home Pulsed Light) технология за перманентно обезкосмяване. Новият Silk’n Glide - толкова малък и лек, че можете да го носите навсякъде с Вас. С цели 300 000 импулса! Дерматологично препоръчан! Silk’n Glide е подходящ за всички части на тялото и лицето - подмишници, бикини линия, ръце, крака, лице, гърди и гръб. Идеален е за деликатни зони. С пет нива на сила за бърза, лесна и безопасна употреба в домашни условия. Клинично доказан!
HPL™ технологията е специално разработена, за да предостави всички предимства на фотоепилацията в домашни условия. След клинични изследвания, продължили повече от година, топ дерматолози гарантират отлични резултати след употреба на Silk’n Glide. Със Silk’n GlideTM безопасността е на първо място! Технологията HPL™ в Silk’n Glide - високо ниво на безопасност с по-ниско енергийно ниво. Технологията HPL™ (Импулсна светлина за домашна употреба) може да постигне дълготрайни резултати от епилация за част от енергийното ниво, използвано при други уреди за светлинна епилация. Използването на малко енергия в Silk’n Glide намалява риска от усложнения и допринася за цялостната безопасност. Silk’n Glide защитава вашата кожа! Светлинната епилация не е подходяща за кожа с естествено по-тъмен тон или за кожа с тен. Silk’n Glide се доставя с вграден СЕНЗОР ЗА ЦВЯТ НА КОЖАТА, който е предназначен да измерва тена на третираната повърхност и да разрешава третиране само на подходяща по цвят кожа. Тази уникална функция за безопасност няма да ви позволи да третирате там, където кожата ви е твърде тъмна или със силен тен. Още повече, ТРЕТИРАЩАТА ПОВЪРХНОСТ от 3 см2 чрез, която импулсите светлина се доставят е вградена вътре в устройството. Това позволява на GlideTM да защитава вашата кожа като избягва директен контакт между ТРЕТИРАЩАТА ПОВЪРХНОСТ и кожата. Silk’n Glide защитава вашите очи! Silk’n Glide притежава вградена защитна функция за предпазване на очите. Разработен е така, че светлинните импулси не могат да бъдат излъчени, когато ТРЕТИРАЩАТА ПОВЪРХНОСТ сочи във въздуха. Защитната функция позволява третиране само когато ТРЕТИРАЩАТА ПОВЪРХНОСТ е в контакт с тъкан. Методи на приложение: ИМПУЛСНО
ИМПУЛСНИЯТ МЕТОД е най-добрият за работа при по-високи енергийни нива, тъй като това позволява по-добър контрол върху обгръщането на кожата. При импулсния метод GlideTM импулсите следва да се извършватпоредово, като се започне от единия край на всеки ред и постъпателно се стига до другия ред, като това Ви помага да не третирате същата зона повече от веднъж и да не дублирате кожните зони. Когато използвате импулсния метод ТРЕТИРАЩАТА ПОВЪРХНОСТ на Silk’n Glide създава временни белези от натиск върху третираната зона. При всяко преместване на ТРЕТИРАЩАТА ПОВЪРХНОСТ използвайте следите от натиск, които уредът оставя по кожата ви като ориентир за правилното насочване на следващия импулс, за да избегнете както нетретирани места, така и препокриване на импулсите. ПЛЪЗГАНЕ
ПЛЪЗГАНЕТО е най-добрият начин за работа при ниски енергийни нива, ако искате да постигнете бърза и ефективна сесия. По време на плъзгането, задръжте натиснат ИМПУЛСНИЯ БУТОН и като използвате бавно приплъзващо движение, поддържайки същевременно контакт с кожата, бавно придвижвайте устройството по третираната зона. При по-ниски енергийни нива на устройството са необходими само 1-1,5 секунди за презареждане между отделните импулси. Енергийно ниво Енергийното ниво определя интензивността на светлинния импулс Silk’n GlideTM, който се подава към Вашата кожа. С повишаването на енергийните нива се увеличават резултатите от обезкосмяването, така както и риска от възможни нежелани реакции и усложнения. GlideTM предлага 5 енергийни нива, от 1 (най-ниското) до 5 (най-високото), показвани от 5 светлинни индикатора за енергийно ниво. При всяко включване на Silk’n GlideTM енергийното му ниво автоматично се възстановява на най - ниската степен. Светва само един СВЕТЛИНЕН ИНДИКАТОР ЗА ЕНЕРГИЙНО НИВО. За да зададете енергийно ниво, натиснете ЦЕНТРАЛНИЯ БУТОН няколко пъти за да увеличите енергийното ниво от 1 до 5 и от 5 директно на 1. Скоростта на излъчване на импулси зависи от степента на сила, която използвате. енергийно ниво 1 - 1 импулс на всяка 1 секунда
енергийно ниво 2 - 1 импулс на всяка 1,5 секунда
енергийно ниво 3 - 1 импулс на всеки 2,3 секунди
енергийно ниво 4 - 1 импулс на всеки 3 секунди
енергийно ниво 5 - 1 импулс на всеки 3,4 секунди" Без допълнителни консумативи!
Silk’n Glide съдържа 300 000 импулса - достатъчни за многократно третиране на цялото тяло и лицето. Поради големия брой импулси, допълнителни консумативи не са необходими! *Излагане на слънце! Най - ниското енергийно ниво на Silk’n Glide (ниво 1) е разработено специално за безопасна употреба дори и след излагане на слънце. Излагането на слънце включва излагане на директна слънчева светлина за повече от 15 минути. За да предпазите кожата си с тен изпозвайте слънцезащитен крем върху третираните участъци две седмици след процедура.
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ: Каква е продължителността на процедурата?
Времетраенето зависи от третираната област на тялото и метода, който изберете. Например за 2 цели крака може да отнеме приблизително 22мин. с импулсен метод, а плъзгането – 15мин. Уредът не изисква зареждане и може да се използва без прекъсване. Има ли странични ефекти?
При употреба на уреда според указанията не се наблюдават странични ефекти. При по-чувствителна кожа може да се забележи временно зачервяване или подуване, което изчезва след около час. Кога мога да очаквам резултати? Резултатите при подобни уреди не са незабавни. Всеки косъм е с цикъл на растеж от няколко фази. Уредът засяга само косъм в активна фаза на растеж. Това е причината да се правят няколко третирания. Разбира се в началото голяма част от космите ще бъдат премахнати до 2 седмици. Необходима ли е подготовка преди употреба?
Кожата трябва да се почисти от всякакви козметични продукти, да се измие и подсуши. Космите трябва да бъдат избръснати. Съдържание на комплекта: 1. Silk'n Glide - фотоепилатор 300 000 импулса. 2. Захранващ адаптер. 3. Стилна козметична чантичка за съхранение. 4. Инструкции за употреба. .

Спецификации

Основни характеристики

IPL HPL™ (Home Pulsed Light)
Тип продукт фотоепилатор
Скорости 5

Функции

Характеристики площ на лампата 3 cm². 5 нива на сила с възможност за регулиране на интензитета на подаване на импулси 300 000 импулса Подходящ за лице и тяло

Аксесоари

Калъф Стилна козметична чантичка за съхранение.

Технически данни

Цвят Бял Лилав

Производител:SILKN

Цената на продукта включва разходи от 1 лв за събиране, третиране и изхвърляне на ИУЕЕО

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта

Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image