Предлаган и с доставка от: Sigmatherm Engineering

Доставка в:

Ползи:
 • Право на връщане до 14 дни

1788 лв.

Доставка до 3 дни
Още човека гледат този продукт в момента.

Описание

CE40 Aquastatic е бранд на Ceresit - глобален лидер в производството на строителна химия.

CE40 е гъвкава фугираща смес за фуги с ширина до 8мм. Тя придава специален "аквастатичен" ефект на повърхността - устойчивост на вода, мухъл и упорити замърсявания. Освен това, със CE40 плочките добиват повишена защита против напукване и издраскване. Комбинацията от ефективни механични свойства със стабилните цветове на фугиращата смес предоставят надеждност и естетика на фугираните повърхности. 

Фугирщата смес CE40 Aquastatic е подходяща за вътрешни и външни покрития. Сместа е предназначена за фугиране на фаянсови плочки, керамика, стъкло, естествен камък и мрамор. Освен това, фугиращата смес е подходяща за употреба при повърхности със системи за подово отопление под тях. Аквастатичния ефект блокира проникването на водни капки във сместта, което я прави силно препоръчителна за употреба в бани, душ-кабини и кухни.

Работен разход: 0,4 - 0,9кг/кв.м

 

Как се нанася Ceresit CE40 Aquastatic:

 1. Умоляваме Ви на първо място да вземете предвид факта, че показаният цвят служи за визуално ръководство за избрания продукт. Препоръчваме Ви преди фугиране да направите проба върху тестова повърхност да проверите съвместимостта на цвета. Пълно съответствие на цвета на фугата с текстурата на повърхността не може да бъде постигнато. 
 2. CE40 Aquastatic трябва да се използа само в сухи условия при температури между 5 и 25 градуса по Целзий.
 3. Фугата не трява да се мокри предварително. 
 4. CE40 Aquastatic се разбърква добре в чиста вода до получаване на хомогенен цвят. За 2 кг. са необходими 0,5-06л. вода. След 3 минути разбъркайте отново. 
 5. Подходящ инструмент за нанасяне е гумена шпакла. 
 6. Нанесете фугиращта смес със шпаклата, диагонално спрямо разположението на фугата. 
 7. Керамичното покритие се почиства 10-15 минути с мека гъба, напоена с чиста вода. 
 8. След изсъхване на покритието след първото почистване, изчистете пак за пълно отстраняване на остатъците от циментовия филм. 
 9. Фугираните плочки трябва да се пазят от механични натоварвания и ходене по тях в срок от около 24 часа от нанасянето на фугата. 
 10. Пълният хидрофобен ефект се постига 5 дни след полагане. 
 11. Фугираните повърхности могат да бъдат почистени не по-рано от 5 дни след полагане. 

Спецификации

Характеристики

Тип продукт Фугираща смес
Модел CE40
Range of colors Терра
Специални характеристики Гъвкава Висока устойчивост
Тегло 2 Kg

Производител: Ceresit

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!