Simetro


Обща информация

Simetro books е специализиран търговец и производител на подаръчни стоки свързани с книгите. Предлага богата гама от книгоразделители, отметки, лампички за четене, стойки и държачи за книги, лупи за четене, професионални лупи, други аксесоари и подаръци за книги, както и поздравителни и подаръчни формати книги, картички и календари. Simetro books е марка, а юридическото лице е Фото медия ЕООД. Нашата цел е да създаваме и предлагаме креативни и стилни продукти модерни и актуални във времето. За нас удовлетвореността на клиента е особено важно.

Фирма: Фото медия

Адрес: ул.13-ти март №12, София, София-град, 1142

ЕИК: 130459900

IBAN: BG25FINV915010BGN0C6DW

Банка: Първа Инвестиционна Банка

Телефонен номер: 0888253223

И-мейл: simetro@emag.bg

Полезна информация

Продукти предлагани от Simetro са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

 • ● За периода 13/05/2016 - 31/12/2019, ще се досатвят безплатно само поръчки със стойност по-голяма от 39.99 лв и съдържащи продукти от категория Тефтери, органайзери и календари .
  Таксата за доставка за тези поръчки със стойност по-ниска от 39.99 лв e 2.99 лв.
 • ● За периода 13/05/2016 - 31/12/2019, ще се досатвят безплатно само поръчки със стойност по-голяма от 39.99 лв и съдържащи продукти от категория Blu-ray и DVD филми .
  Таксата за доставка за тези поръчки със стойност по-ниска от 39.99 лв e 2.99 лв.
 • ● Стартиращо от 20/01/2017 ще се досатвят безплатно само поръчки със стойност по-голяма от 40 лв и съдържащи продукти от категория Романи .
  Таксата за доставка за тези поръчки със стойност по-ниска от 40 лв e 2.99 лв.
 • ● Стартиращо от 24/01/2017 ще се досатвят безплатно само поръчки със стойност по-голяма от 40 лв и съдържащи продукти от категория Аксесоари за читатели .
  Таксата за доставка за тези поръчки със стойност по-ниска от 40 лв e 2.99 лв.
 • Стартиращо от 2017-11-27 поръчки с по-висока стойност от 40 лв ще се изпратят с безплатно.
  таксата за доставка за поръчки на стойност под 40 лв е 2.99 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.

Гаранционни условия

Продуктите, предлагани от Фото медия, за които е приложимо, ползват гаранция от 1 месеца, съгласно българското законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от Фото медия ЕООД или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:

 • адрес и телефон на оторизираните сервизи
 • гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
 • гаранционен срок на закупената стока

При повреда на продукт с гаранционна карта на Фото медия в рамките на гаранционния срок, продуктът се изпраща (или занася) до офиса на Фото медия. След отстраняване на повредата продуктът се връща на клиента за сметка на Фото медия. Връщането се осъществява посредством куриер.

За продукти с гаранционна карта от производителя са валидни гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове се приемат единствено продукти с оригинални гаранционни карти, с които е получен продуктът. Освен гаранционната карта се изисква валиден платежен документ, за да бъде призната гаранцията.

Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

За допълнителна информация можете да се свържете с търговеца на тел. 0888253223 или и-мейл simetro@emag.bg

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранция на продуктите“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: simetro@emag.bg или тел. 0886 995050

Уважаеми клиенти,

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 30 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

 1. Изпратете следните данни на имейл simetro@emag.bg:

-           Номер на поръчка

-           Дата на получаване на продукта

-           Имена на клиент

-           Телефон за връзка

-         Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

-           IBAN на банкова сметка

-           При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

-           2.         След изпращането на данните, представител на Фото медия ЕООД ще се свърже с Вас.

 1. Ако желаете да се свържете с представител на Фото медия ЕООД по телефона, номерът за връзка е 0886 995050

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл info@emag.bg или се свържете с нас на тел. 02 492 7200.

 1. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Simetro books

Адрес: София 1142, ул.13-ти март №12

Тел.: 0886 995050

Предпочитан куриер: Рапидо

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 15 (петнадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 15 дни. В този случай Фото медия ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Фото медия ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Фото медия ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Защита на личните данни

Потребителите се уведомяват, че Фото медия ЕООД не е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на Фото медия ЕООД както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта emag.bg за този продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от Фото медия ЕООД по електронен път при доставка на поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.

Продуктови категории

167 Продукта (виж всички)
Играчки & Детски артикули
Игри и играчки (5)
Книги, Офис & Храни
Идеи за подаръци (33)
виж всички категории