DIGITALS


Обща информация

Фирма: ДИГИТАЛС ООД

Адрес: гр.София, ж.к. Лозенец, ул. Цветна Градина № 1 вх. Б офис 19

ЕИК: 204517770

IBAN: BG76BPBI79401084866701

Банка: Eurobank Bulgaria AD

Телефонен номер: 0889621010

И-мейл: digitals@emag.bg

Полезна информация

Гаранционни условия

Продуктите, предлагани от ДИГИТАЛС, за които е приложимо, ползват гаранция от 24 месеца, съгласно българското законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от ДИГИТАЛС ООД или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:

 • адрес и телефон на оторизираните сервизи
 • гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
 • гаранционен срок на закупената стока

При повреда на продукт с гаранционна карта на ДИГИТАЛС в рамките на гаранционния срок, продуктът се изпраща (или занася) до офиса на ДИГИТАЛС. След отстраняване на повредата продуктът се връща на клиента за сметка на ДИГИТАЛС. Връщането се осъществява посредством куриер.

За продукти с гаранционна карта от производителя са валидни гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове се приемат единствено продукти с оригинални гаранционни карти, с които е получен продуктът. Освен гаранционната карта се изисква валиден платежен документ, за да бъде призната гаранцията.

Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

За допълнителна информация можете да се свържете с търговеца на тел. 0889621010 или и-мейл digitals@emag.bg

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: digitals@emag.bg или тел. 0889621010.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 15 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл cdigitals@emag.bg

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на ДИГИТАЛС ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на ДИГИТАЛС по телефона, номерът за връзка е 0889621010

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл info@emag.bg или се свържете с нас на тел. 07001 3624 или *EMAG (*3624).

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: ДИГИТАЛС ООД

Адрес: гр.София, ж.к. Лозенец, ул. Цветна Градина № 1 вх. Б офис 19

Тел.: 0889621010

Предпочитан куриер: СПИДИ

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 15 дни. В този случай ДИГИТАЛС ООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от ДИГИТАЛС ООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на ДИГИТАЛС ООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Защита на личните данни

Потребителите се уведомяват, че ДИГИТАЛС ООД не е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на ДИГИТАЛС ООД както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта emag.bg за този продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от ДИГИТАЛС ООД по електронен път при доставка на поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.

Продукти предлагани от DIGITALS са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

 • Стартиращо от 2019-10-10 поръчки с по-висока стойност от 50 лв ще се изпратят с безплатно.
  таксата за доставка за поръчки на стойност под 50 лв е 3.95 лв.
 • ● За периода 16/03/2020 - 16/03/2021, всички поръчки със стойност по-голяма от 495 лв e 4.95 ще се доставят безплатно.
  Таксата за доставка за поръчки със стойност по-ниска от 495 лв e 4.95 лв.
 • За периода 2020-03-16 - 2021-03-16 Стартиращо от 2020-03-16 таксата за доставка на поръчки е 4.95 лв.
 • ● За периода 16/03/2020 - 16/06/2021, всички поръчки със стойност по-голяма от 70 лв e 4.95 ще се доставят безплатно.
  Таксата за доставка за поръчки със стойност по-ниска от 70 лв e 4.95 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.

Продуктови категории

676 Продукта (виж всички)
Телефони, Таблети & Лаптопи
Мобилни телефони и аксесоари (3)
Малки електроуреди
Приготвяне на напитки (1)
виж всички категории