Оценка от клиенти:

Предлаган от : Ozone

350 лв.

Доставка до 2 дни

Описание

Тетрадката по география и икономика покрива всички теми от учебника и поощрява самостоятелната познавателна дейност на учениците, развива интелектуалните им способности. В нея са включени няколко вида задачи: за възпроизвеждане на знанията; за затвърдяване на уменията на ученика; за работа с различни източници на информация; за работа с географски и контурни карти; за изработване и анализиране на различни видове диаграми, профили и др.; за попълване на таблици.
Задачите, упражненията и тестовете могат да се използват в различните етапи от протичането на урока: в началото на урока с цел проверяване на знанията; в средата и в края на урока за затвърдяване на изучения в урока учебен материал; в самостоятелни уроци, предназначени за дейности, упражнения и контрол; за домашна работа.
В помагалото са включени няколко вида задачи, които обслужват различни дидактически цели. Задачи, предназначени за възпроизвеждане на знанията, които имат обучаващ характер. Те са сравнително лесни и изискват отговор на въпроси от типа на: Какво?, Къде?, Колко? и т.н. Задачи за затвърдяване и усъвършенстване на уменията на ученика за работа с различни източници на информация – художествен текст, статистически данни и др. Задачи, предназначени за работа с географски и контурни карти, илюстрации и др. Задачи за изработване и анализиране на различни видове диаграми, профили и др. Задачи за попълване на таблици. Творчески задачи, предназначени за разкриване на причинно-следствени връзки в процесите и явленията. Чрез тях ученикът има възможност да сравнява, анализира, обобщава, групира и да прави изводи за изучаваните обекти.
На няколко места в тетрадката са предвидени тестове, които се изпълняват писмено в клас и дават възможност на учителя да постави точна, безпристрастна и мотивирана оценка на всеки ученик.

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2008
Автор Антон Попов
Жанр География и икономика
Брой страници 64
Подкатегория За упражнения За задължителна подготовка
Колекция Училище
Категория 7. клас

Производител: Антон Попов

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image