Hedi Computers

“Хеди Компютърс” ООД е един от водещите търговци в България в продажбата на:настолни и преносими компютри,компютърна периферия и консумативи, както и смартфони и таблети.”Хеди Компютърс”ООД се стреми да предлага най-широката гама от стоки и услуги, като същевременно се поддържа 100% удовлетвореност на клиента!

Обслужването на Клиентите е Приоритет №1за”Хеди Компютърс” ООД. Клиентът трябва да бъде винаги доволен.

Ето защо”Хеди Компютърс” ООД предлага високо качество на продукти и обслужване, бързи срокове на доставка и експертна сервизна помощ.

”Хеди Компютърс” ООД търси дългосрочни взаимоотношения с клиентите и ще поддържа тези взаимоотношения с отлични цени, гъвкавост и услуги.

 

Фирмена информация

Име: ”Хеди Компютърс” ООД

Булстат: BG126689895

Адрес: Гр.Хасково,бул.Съединение 14,ет.6,ап.17

МОЛ: Тихомир Каркадаков

Телефон за връзка: 0898449007;

E-mail: hedicomputers@emag.bg

IBAN:BG67UNCR70001522189503

UniCredit Bulbank

UNCRBGSF

Прочети повече

Продуктови категории

392 Продукта (виж всички)
Компютри & Периферия
Настолни компютри & Монитори (25)
Wireless & Системи за наблюдение (1)
ТВ, Аудио, Фото & Gaming
Телевизори & аксесоари (2)
Електроника (2)
Фото и Видео аксесоари (1)
Големи електроуреди
Бойлери, Климатици & Уреди за отопление (1)
Малки електроуреди
Прахосмукачки и ютии (5)
Приготвяне на напитки (5)
Kухненски уреди (1)
Здраве и красота
Уреди & Аксесоари за лична грижа (5)
виж всички категории

Полезна информация

Продукти предлагани от Hedi Computers са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • Стартиращо от 2019-12-30 Стойността на таксата за доставка е 5.99 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.

ЗАМЯНА НА НЕСЪОТВЕТСТВАЩ ПРОДУКТ

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от14 (четиринадесет)дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 15(петнадесет)дни. В този случай ”Хеди Компютърс” ООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от ”Хеди Компютърс” ООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на ”Хеди Компютърс” ООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Всички продукти, предлагани от ”Хеди Компютърс” ООД разполагат с гаранция съгласно действащото законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от ”Хеди Компютърс” ООДили оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:
•адрес и телефон на оторизираните сервизи
•гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
•гаранционен срок на закупената стока

При повреда в рамките на гаранционния срок (за стоки с гаранционна карта на ”Хеди Компютърс” ООД) стоката се изпраща (или занася) до офиса на”Хеди Компютърс” ООД за сметка на клиента. След отстраняване на повредата - се връща на клиента за сметка на ”Хеди Компютърс” ООД Връщането и изпращането е с куриерска фирма.

 За всички останали продукти важат гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове важат единствено оригиналните гаранционни карти, с които е получена стоката. Освен гаранционната карта в много случаи се изисква валиден платежет документ, за да бъде уважена гаранцията.

 Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

Потребителите се уведомяват, че ”Хеди Компютърс” ООД не е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на ”Хеди Компютърс” ООД,както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта emag.bg за този продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от ”Хеди Компютърс” ООДПо електронен път при доставка на поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.