Оценка от клиенти:

Предлаган от : Ozone

Описание

Hippo and Friends e учебна система по английски език в три нива за деца от 3 до 5 години. Съвместима е с Общата европейска езикова рамка. Втора част е за ниво A1.

Книгата за учителя предоставя полезни идеи за протичането на часа и съкращава много от времето на учителя за търсене на допълнителни материали.
В нея са включени подробни насоки към всеки урок и съвети как да се поставят задачите. Дадени са допълнителни упражнения и идеи за организиране на игри в учебния час.
Ръководството съдържа допълнителни теми, свързани с празниците, които помагат на децата да научат повече за културата на англоговорящите страни.
Дадени са текстовете на всички песни от дисковете, както и работни листа за ксерокопиране с разнообразни картинки, които децата да оцветят.
Системата е лесна за използване и е подходяща за училища, които провеждат занимания по английски език от 1 до 5 часа седмично..

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2006
Автор Claire Selby
Жанр Английски език
Брой страници 144
Колекция Предучилищна
Категория II група (4-5 г.) III група (5-6 г.) I група (3-4 г.)

Производител:Claire Selby

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта

Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.