Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от: Vemo 99

5460 лв.

В наличност

Описание

ВемоХерб® BEES - Иновативен продукт, който ускорява развитието на пчелните семейства, увеличава тяхната продуктивност и стимулира яйценосната дейност на пчелите майки. Проведените изпитвания върху пчели с ВемоХерб® BEES показват: повишаване на медовата продуктивност с 39 %; увеличаване яйценосната дейност на пчелните майки с 42 %; удължаване продължителността на живот при пчелите работнички с 17 % ; увеличаване на устойчивостта при презимуване с 6 %; намаляване консумацията на мед при презимуване /средно за междурамие заето с пчели/ с 26 %; повишаване летателната активност на пчелните семейства с 56 %. Проведените изпитвания върху пчели с ВемоХерб® BEES показват, че стимулиращото подхранване на пчелните семейства с инвертиран захарен разтвор с добавка на ВемоХерб® BEES по 10mg на 1kg пчели, дава изключително добри резултати, както спрямо яйценосната дейност на пчелите майки така също и по отношение на продуктивността, активността и устойчивостта на пчелните семейства като цяло. Отчетеният по-висок процент на презимувалите пчели в семействата, подхранвани с ВемоХерб® BEES, е показател за нормално развитие и устойчивост през неблагоприятния (зимен) период от живота им, а повишената яйценосна дейност на пчелите майки показва тенденция за засилване на пчелните семейства.
Проведеното проучване показва, че стимулиращото подхранване на пчелните семейства с ВемоХерб® BEES води до развитие на силни семейства, които оползотворяват максимално добре наличната пчелна паша.

Прилагането на ВемоХерб® BEES е със значително по-силно изразено положителното въздействие върху силата, активността, продуктивността и устойчивостта на пчелните семейства в сравнение с други конкурентни стимулатори.

Като се има предвид от една страна по-доброто развитие на пчелните семейства, по-високата медопродуктивност, а от друга ниската стойност на ВемоХерб® BEES, се доказва ефективността от неговото използване, за повишаване продуктивността на пчелните семейства и за стимулиране яйценосната дейност на пчелните майки. Съществено е да се отбележи също и натуралният произход на този продукт, чиито съставки са биологичноактивни растителни екстракти, го диференцира от алтернативните синтетични медикаменти на пазара. ВемоХерб® BEES е иновативен продукт базиран на хомогенна смес от растителни екстракти.
Общото физиологичното действие на продукта се определя от високото съдържание на биологично активните вещества: фуростанолови сапонини, флавоноиди (апигенин, рутин, кемпферол), ароматни кетони, кумарини и полифеноли. Предлага се в две разфасовки: капсулиран (90 капсули) и прах (20 г).

Начин на приложение: ВемоХерб® BEES (90 капсули) ВемоХерб® BEES (20 г прах) 1. 1 капсула се разтваря в 50 мл топла вода като разбърквате 3-5 мин., до пълно разтваряне. 1. 1 г (една мерителна лъжичка) се разтваря в 100 мл топла вода като разбърквате 3-5 мин., до пълно разтваряне. 2. Добавете получения разтвор в 2 л инвертиран захарен или меден сироп и разбъркайте добре. 2. Добавете получения разтвор в 10 л инвертиран захарен или меден сироп и разбъркайте добре. 3. На пчелно семейство се прилага по 200-250 мл. сироп през 3 дни в продължение на 6-7 седмици. Стимулиращите подхранвания се извършват през пролетта (март – април), когато липсва или е недостатъчен приноса на прашец и нектар и през август - септември, при температура над 120С.

Спецификации

Детайли домашен любимец

За Пчели
Възраст Всички
Талия Всички

Характеристики добавка

Тип Пробиотици
Форма Капсули
Брой капсули 90

Специални условия

Предимства Плодовитост

Производител: Vemoherb

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image