Интерсервиз Узунови

Интермаркет (запазена търговска марка на Интерсервиз Узунови АД) е един от водещите търговцив България в продажбата на: аудио-визуална техника, офис, фото и видео техника, бяла мини и едра битова техника, климатична и хладилна техника, уреди за вграждане, дребни електроуреди и професионално оборудване. 

Интерсервиз Узунови АД  се стреми да предлага най-широката гама от продукти, като е официален вносител и дистрибутор за България на световно известните марки: Sharp, Fagor, Bomann, Jata, Edesa, Mastercook, Elica, DeDietrich, Smeg, Silverline, Indesit, Bosch - Siemens, Scarlett, Morphy Richards и Vortex. , като същевременно се стреми да поддържа 100% удовлетвореност на клиента, чрез бързи срокове на доставка и експертна сервизна помощ от своя собствен сервиз!

Интерсервиз Узунови АД  в лицето на Интермаркет търси дългосрочни взаимоотношения с клиентите и ще поддържа тези взаимоотношения с отлични цени, гъвкавост и услуги.

Име: Интерсервиз Узунови АД

Булстат: 130278451

Адрес: гр.София, ул. 20-ти АПРИЛ №6

МОЛ: Красимир Узунов

Тел. за връзка: 0889608040

E-mail: interserviceuzunovi@emag.bg

Прочети повече

Специални оферти от вендора виж всички продукти

виж всички продукти

Продуктови категории

562 Продукта
Компютри & Периферия
ТВ, Аудио, Фото & Gaming
Телевизори & аксесоари (14)
Системи за домашно кино & Аудио Hi-Fi (4)
Здраве и красота
Здраве & Wellness (6)
Книги, Офис и Подаръци
Всичко за офиса (1)
Спорт & свободно време
Къмпинг артикули (3)
Авто & Направи си сам
виж всички категории

Полезна информация

ЗАМЯНА НА НЕСЪОТВЕТСТВАЩ ПРОДУКТ

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранция на продуктите“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл:interserviceuzunovi@emag.bg или тел.0889608040

Уважаеми клиенти,

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.      Изпратете следните данни на имейл interserviceuzunovi@emag.bg:

-       Номер на поръчка

-       Дата на получаване на продукта

-       Имена на клиент

-       Телефон за връзка

-       Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

-       При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2.      След изпращането на данните, представител на Интерсервиз Узунови АД ще се свърже с Вас.

3.      Ако желаете да се свържете с представител на Интерсервиз Узунови АД  по телефона, номерът за връзка е 0889608040

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл info@emag.bg или се свържете с нас на тел. 02 492 7200.

4.     След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател:

Адрес: гр.Варна, ул. Атанас Москов №28, (Складова база Интерсервиз Узунови)

Тел.: 0889608040

Предпочитан куриер: Speedy

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Интерсервиз узунови АД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Интерсервиз Узунови АД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Интерсервиз Узунови АД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Всички продукти, предлагани от Интерсервиз Узунови АДразполагат с гаранция съгласно действащото законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от Интерервиз Узунови АД или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:
•адрес и телефон на оторизираните сервизи
•гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
•гаранционен срок на закупената стока

При повреда в рамките на гаранционния срок (за стоки с гаранционна карта на Интерервиз Узунови АД) стоката се изпраща (или занася) до офиса на  Интерервиз Узунови АДза сметка на клиента. След отстраняване на повредата - се връща на клиента за сметка на клиента. Връщането и изпращането е с куриерска фирма.

 За всички останали продукти важат гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове важат единствено оригиналните гаранционни карти, с които е получена стоката. Освен гаранционната карта в много случаи се изисква валиден платежет документ, за да бъде уважена гаранцията.

 Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

Съгласно Удостоверение 15473 от Комисия за Защита на личните данни, Интерсервиз Узунови АД е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри“ с идентификационен № 15473 Личните данни, получени за обработка от потребителите на Интерсервиз Узунови АД се съхраняват на сървъри, които се намират в Data center в защитена среда. Съгласно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел и са станали достояние на Интерсервиз Узунови АД , както и на поправка на тези Лични данни. Потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни да бъдат обработвани от Интерсервиз Узунови АД  по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от служител на Интерсервиз Узунови АД .

Продукти предлагани от Интерсервиз Узунови са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

 • Стартиращо от 2016-11-24 поръчки с по-висока стойност от 50 лв ще се изпратят с безплатно.
  таксата за доставка за поръчки на стойност под 50 лв е 5 лв.
 • Стартиращо от 2018-10-25 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Телевизори, e 10 лв.
 • Стартиращо от 2018-10-25 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Сушилни за дрехи, e 15 лв.
 • Стартиращо от 2018-10-25 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Хладилници, e 15 лв.
 • Стартиращо от 2018-10-25 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Перални, e 15 лв.
 • Стартиращо от 2018-10-25 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Готварски печки, e 15 лв.
 • Стартиращо от 2018-10-25 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Съдомиялни, e 15 лв.
 • Стартиращо от 2018-10-25 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Хладилници с фризер, e 15 лв.
 • Стартиращо от 2018-10-25 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Вертикални фризери, e 15 лв.
 • Стартиращо от 2018-10-25 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Фризерни ракли, e 15 лв.
 • Стартиращо от 2018-10-25 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Хладилни витрини, e 15 лв.
 • Стартиращо от 2018-10-25 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Хладилници side by side, e 15 лв.
 • Стартиращо от 2018-10-25 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Фурни за вграждане, e 15 лв.
 • Стартиращо от 2018-10-25 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Аксесоари и части за ютии, парогенератори и гладачни преси, e 15 лв.
 • Стартиращо от 2018-10-25 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Съдомиялни за вграждане, e 15 лв.
 • Стартиращо от 2018-10-25 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Хладилници за вграждане, e 15 лв.
 • Стартиращо от 2018-10-25 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Аксесоари и части за перални и сушилни, e 15 лв.
 • Стартиращо от 2018-10-25 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Електрически и газови котли, e 15 лв.
 • Стартиращо от 2018-10-25 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Бойлери, e 15 лв.
 • Стартиращо от 2018-11-13 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Микровълнови фурни, e 10 лв.
 • Стартиращо от 2018-11-13 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Абсорбатори, e 10 лв.
 • Стартиращо от 2018-11-13 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Абсорбатори за вграждане, e 10 лв.
 • Стартиращо от 2018-11-13 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Микровълнови фурни за вграждане, e 10 лв.
 • Стартиращо от 2018-11-13 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Изсушители за въздух, e 10 лв.
 • Стартиращо от 2018-11-13 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Дъски за гладене, e 10 лв.
 • Стартиращо от 2018-11-13 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Електрически фурни, e 10 лв.
 • Стартиращо от 2018-12-31 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Електрически конвектори, e 10 лв.
 • Стартиращо от 2019-05-13 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Котлони, e 10 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.