Описание

В кутията на Euro Truck Simulator 2: Special Edition е включен код за сваляне и активация на играта в Steam. Изданието не съдържа дисков носител. Специалното издание на Euro Truck Simulator 2 е най-пълното изживяване за всеки почитател на жанра. В него е включено официалното допълнение Go East, множество визуални подобрения спрямо оригинала и Oculus Rift поддръжка. Euro Truck Simulator 2: Special Edition също така ще те предостави специални цветове за камионите на държави като Англия, Ирландия и Шотландия, както и тематичните Force of Nature, Ice Cold и Halloween. Euro Truck Simulator 2 е максимално реалистичен симулатор на ТИР камион. В него ще можеш да пътуваш из цяла Европа, пренасяйки стоки на впечатляващи разстояния. Освен трафика, ще трябва да се съобразяваш с времето за доставка, атмосферните условия и състоянието на камиона ти. А след всяка успешна поръчка ще можеш да вложиш част от заработените средства в уникални подобрения по камиона си, като предна броня с LED осветление.
Играта е разделена на две части. Едната е самото каране, в което ще трябва да държиш под контрол огромният камион на пътя. Втората е икономически симулатор. В него правилните решения каква стока на какво разстояние да се превози и как да инвестираш спечелените пари са ключови за успеха ти. Дали ще разчиташ на по-голямо карго за по-голяма печалба или ще сложиш парите си в по-добър двигател и окачване - зависи само от теб.

В играта ще можеш да се насладиш на гледката на над 60 големи европейски града и детайлно пресъздадените им пътища. Играта предлага спиращи дъха гледки и достоверни промени на атмосферните условия, с които ще сблъскаш по време на дългите си пътешествия.

В момента в който бизнесът ти се разрасне ще можеш да наемеш допълнителни шофьори и да създадеш собствен гараж от камиони, прекосяващи пътищата на целият континент, носейки ти печалба. Но дори и тогава ще можеш да изпълняваш самостоятелно договорите, за да не се лишиш от удоволствието да управляваш ТИР.

Красива графика, с реалистични атмосферни условия и детайлна околна среда. Подобрения на камиона - от по-добри гуми, окачване и двигател до стотици визуални добавки, като светлини, брони, престилки и т.н. Създай и развий собствена транспортна компания. Всички камиони в играта са точно пресъздадени, лицензирани копия на реално съществуващи модели. Минимални системни изисквания: OS: Windows XP CPU: Dual Core 2.4 GHz RAM: 2GB Video Card: DirectX 9 NVIDIA GeForce 7600 GT или AMD еквивалент HDD: 4GB Интернет връзка и Steam акаунт Препоръчителни системни изисквания: OS: Windows 7 CPU: Dual core 3.0 GHz RAM: 4GB Video Card: DirectX 10 NVIDIA GeForce GTS 450 или AMD еквивалент Интернет връзка и Steam акаунт

Спецификации

Общи характеристики

Месец на лансиране: Януари

Производител: Konami

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти (2 въпроса)image