Igra4kibg

От 2009г ЕТ Юлива с търговската марка Igra4kibg е един от водещите търговци в България в продажбата на: широка гама от маркови детски играчки LEGO, PLAYMOBIL и SIKU.  SIKU произвеждат немски автомобили, камиони, багери - реплики на оригинални марки по лиценз Mercedes,BMW,MAN,Liebherr в мащаб 1:50,1:55,1:87,1:32. Количките са с прецизна изработка от алуминий, метал и пластмаса с над 60г. Традиция като качество произвеждат се само в Германия.

ЕТ Юлива, като гарантира че всички предлагани модели се доставят до крайния клиент запечатани в оригинална кутия и опаковани. Като техен представител фирма ЕТ Юлива се стреми да предлага най-широката гама продукти съобразени с индивидуалните предпочитания на всеки и същевременно се поддържа 100% удовлетвореност на клиента!

Ето защо ЕТ Юлива предлага бързи срокове на доставка и експертна консултанска помощ.

Фирма ЕТ Юлива търси дългосрочни взаимоотношения с клиентите и ще поддържа тези взаимоотношения с отлични цени, гъвкавост и услуги.

 

Фирмена информация

Име: ЕТ Юлива

Булстат: 130333887

Адрес: София, ул.  Цар Асен 21

МОЛ: Л.Георгиева

E-mail: igra4kibg@emag.bg

 

Прочети повече

Продуктови категории

264 Продукта (виж всички) виж всички категории

Полезна информация

Продукти предлагани от Igra4kibg са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • Стартиращо от 2017-10-15 поръчки с по-висока стойност от 50 лв ще се изпратят с безплатно.
    таксата за доставка за поръчки на стойност под 50 лв е 4.99 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 15 (петнадесет) дни. В този случай ЕТ Юлива ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от ЕТ Юлива стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на ЕТ Юлива

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Всички продукти, предлагани от ЕТ Юлива разполагат с гаранция съгласно действащото законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от ЕТ Юлива или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:
•адрес и телефон на оторизираните сервизи
•гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
•гаранционен срок на закупената стока

При повреда в рамките на гаранционния срок (за стоки с гаранционна карта на ЕТ Юлива) стоката се изпраща (или занася) до офиса на ЕТ Юлива за сметка на клиента. След отстраняване на повредата - се връща на клиента за сметка на ЕТ Юлива Връщането и изпращането е с куриерска фирма.

 За всички останали продукти важат гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове важат единствено оригиналните гаранционни карти, с които е получена стоката. Освен гаранционната карта в много случаи се изисква валиден платежет документ, за да бъде уважена гаранцията.

 Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

Потребителите се уведомяват, че ЕТ Юлива не е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на ЕТ Юлива, както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта emag.bg за този продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от ЕТ Юлива по електронен път при доставка на поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.