Любими
Моята количка

Трябва да влезеш в акаунта си за да добавиш продукт в любими

влез в акаунт
Продуктът е добавен в количката
виж количката
Телефони, Таблети & Лаптопи
Компютри & Периферия
TV, Електроника & Gaming
Големи електроуреди
Малки електроуреди
Мода
Здраве и красота
Дом, Градина & Petshop
Книги, Офис и Подаръци
Играчки & Детски артикули
Спорт & свободно време
Застраховки & Авто
Храни & Напитки

еMAG Black Friday 2017 – Черният петък идва на 24-ти ноември!

eMAG  ›  Info Center  ›  Black Friday 2017  ›  еMAG Black Friday 2017 – Черният петък идва на 24-ти ноември!

Black Friday или Черен петък е шопинг събитие, организирано от eMAG за пръв път през 2013 г. През този ден потребителите могат да открият разнообразие от избрани оферти в различни категории – телевизори, мода, електроника, мобилни телефони, малки и големи електроуреди, продукти за дома и градината, за детето, артикули за спорт, здраве и хигиена, и още много други.

 

 

1024x448_blackfriday

 

Събитието се радва на особен интерес сред потребителите. През 2016 г. още в първите 3 часа на eMAG.bg са продадени над 100 000 продукта, което е с 28% повече отколкото през eMAG Black Friday 2015.
Тази година Black Friday ще започе рано сутринта на 24-ти ноември. Това ще е Петъкът, в който клиентите на eMAG ще имат възможност да открият хиляди избрани оферти, събрани на едно място. Освен през сайта, посетителите ще могат да направят поръчките си и през мобилното приложение на eMAG за iPhone и Android.
Наскоро проведено представително проучване* на пазара, организирано от Kantar Millward Brown, показва, че над 50% от хората, които възнамеряват да пазаруват по време на Black Friday, посочват eMAG като предпочитана шопинг дестинация за събитието. Според същото проучване потребителите планират да похарчат между 100 лв. и 700 лв., за да направят своите Black Friday покупки.
И тъй като eMAG полага непрекъснати усилия за подобряване качеството на услугите си, екипът за обслужване на клиенти ще работи в увеличен състав.
Препоръка от страна на eMAG към клиентите е да направят предварително списък с Любими продукти в своя акаунт, за да могат да поръчат лесно и бързо по време на Black Friday, ако тези продукти са част от кампанията. Още повече, че всички оферти ще се предлагат до изчерпване на наличните количества.
* Проучването е проведено по поръчка на eMAG сред 1005 респондента на възраст между 18г. и 55г., живеещи в цялата страна, в дните между 26-ти и 31-ви октомври 2017 г.

Откри информацията, от която си имал нужда? Да Не

Подобни статии