Любими
Моята количка

Трябва да влезеш в акаунта си за да добавиш продукт в любими

влез в акаунт
Продуктът е добавен в количката
виж количката
Телефони, Таблети & Лаптопи
Компютри & Периферия
TV, Електроника & Gaming
Големи електроуреди
Малки електроуреди
Мода
Здраве и красота
Дом, Градина & Petshop
Книги, Офис и Подаръци
Играчки & Детски артикули
Спорт & свободно време
Застраховки & Авто
Храни & Напитки

Проверка на пратката преди заплащане

eMAG  ›  Info Center  ›  Услуги  ›  Проверка на пратката преди заплащане

otvariane-na-kolet-pri-dostavkaВъзможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от eMAG. Отнася се също и за продукти на партньорите в Marketplace като някои от тях правят изключение.
Даваме ти право да провериш дали получаваш точно това, което си поръчал, за да избегнеш връщането на объркана поръчка.
В рамките на услугата влиза и проверка целостта на пратката, т.е. имаш възможност да разгледаш продукта за следи от удар, драскотини и други видими външни повреди. Ако забележиш, че продуктът не е в изрядно състояние, можеш да откажеш поръчката. В случай че изборът ти на плащане е чрез наложен платеж (плащане в брой на куриера), не се налага да заплащаш съответната сумата. Ако пък си платил директно онлайн чрез кредитна/дебитна карта, ще ти върнем парите с превод по същата сметка, от която е извършено плащането, след като пратката бъде върната към нас и проверена.
Не е възможно, обаче да провериш техническото състояние на продукта, да го тестваш дали се включва и как работи, след което да откажеш поръчката. Ако забелязваш нередности от този тип, можеш да се възползваш от услугите по гаранция и сервиз.
Проверка на пратката преди заплащане могат да извършват както физически, така и юридически лица, направили поръчка от eMAG.

Откри информацията, от която си имал нужда? Да Не

Подобни статии