Трябва да влезеш в акаунта си за да добавиш продукт в любими

влез в акаунт
Продуктът е добавен в количката
виж количката
Телефони, Таблети & Лаптопи
Компютри & Периферия
ТВ, Аудио & Фото
Gaming
Големи електроуреди
Малки електроуреди
Мода
Здраве и красота
Дом, Градина & Petshop
Играчки & Детски артикули
Спорт & свободно време
Авто & Направи си сам
Книги, Офис & Храни

Проверка на пратката при доставка

eMAG  ›  Info Center  ›  Услуги  ›  Проверка на пратката при доставка

otvariane-na-kolet-pri-dostavkaВъзможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от eMAG. Отнася се също и за продукти на партньорите в Marketplace като някои от тях правят изключение.
Даваме ти право да провериш дали получаваш точно това, което си поръчал, за да избегнеш връщането на объркана поръчка.
В рамките на услугата влиза и проверка целостта на пратката, т.е. имаш възможност да разгледаш продукта за следи от удар, драскотини и други видими външни повреди. Ако забележиш, че продуктът не е в изрядно състояние, можеш да откажеш поръчката. В случай че изборът ти на плащане е чрез наложен платеж (плащане в брой на куриера), не се налага да заплащаш съответната сумата. Ако пък си платил директно онлайн чрез кредитна/дебитна карта, ще ти върнем парите с превод по същата сметка, от която е извършено плащането, след като пратката бъде върната към нас и проверена.
Проверката или прегледът на пратката за продукти, предлагани от eMAG не включва изпробването на продукта или тестването на техническото му състояние. След като се увериш, че продуктът, който получаваш е същия, който си поръчал и че се не липсват никакви части, то той следва да се плати на куриера, ако това не е направено предварително. В случай, че продуктът не е правилният размер или желаеш да упражниш правото си на отказ от договора, сключен от разстояние по друга причина, може да попълниш формуляра „30 дни право на връщане“ в рамките на 30 дни от получаването му и ние ще ти пратим куриер да го вземе.
Проверка на пратката преди заплащане могат да извършват както физически, така и юридически лица, направили поръчка от eMAG.

Откри информацията, от която си имал нужда? Да Не

Подобни статии