Оценка от клиенти:

Предлаган от : Ozone

950 лв.

Доставка до 2 дни

Описание

Комплектът по информационни технологии е предназначен за учениците от 10. клас, които изучават предмета в часовете за ЗП. Комплектът включва учебно помагало и диск, който съдържа методически указания, примери, задачи за упражнение и приложения.
Учебното помагало е продължение на това от 9. клас. Учебното съдържание е базирано на работа с операционната система Windows 7 и програми от офис-пакета на Майкрософт MS Office2010.
Урочните единици в него са посветени на предназначението и възможностите на съвременните софтуерни системи за управление на бази от данни. Представени са динамичните компютърни презентации. Обяснени са принципите и технологиите за съхраняване, извличане и представяне на големи обеми от данни. Представени са възможностите за електронно разплащане чрез Интернет и различни системи за реализация на тези разплащания. Отделено е внимание върху разработване на проекти със средствата, предоставени от съвременните ИКТ.

Учебното помогало е одобрено със заповед РД 09-240/06.03.2012 г. на министъра на образованието, младежта и науката.

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2011
Автор Коста Гъров
Жанр Информационни технологии
Брой страници 98
Подкатегория За упражнения За задължителна подготовка
Колекция Училище
Категория 10. клас

Производител: Коста Гъров

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image