Infotel 2000


Обща информация

"ИНФОТЕЛ 2000" ООД е доверен партньор на eMAG, част от eMAG Marketplace. "ИНФОТЕЛ 2000" ООД предлага широка гама продукти от категория N/A: Стремежът на "ИНФОТЕЛ 2000" ООД е да се поддържа 100% клиентска удовлетвореност посредством отлични цени, гъвкавост и голям набор от услуги.

.

Фирма: "ИНФОТЕЛ 2000" ООД

Адрес: София, ул.Опълченска 109, бл.42А, 1322

ЕИК: 130292198

IBAN: BG39CECB979010B8362500

Банка: CENTRAL COOPERATIVE BANK PLC

Телефонен номер: +359 879396392

И-мейл: office@infotel2000.bg

Полезна информация

Политика за връщане

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: office@infotel2000.bg или тел. 029632230 / 02963203.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл office@infotel2000.bg:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Infotel 2000 ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Infotel 2000 по телефона, номерът за връзка е 029632230 / 02963203.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл info@emag.bg или се свържете с нас на тел. 07001 3624 или *EMAG (*3624).

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Infotel 2000 ООД

Адрес: гр.София, ул. Опълченска 109, бл.42А

Тел.: 029632230 / 02963203

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 14 дни. В този случай Infotel 2000 ООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Infotel 2000 ООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Infotel 2000 ООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Гаранция на продуктите

Гаранционни условия

Продуктите, предлагани от "ИНФОТЕЛ 2000" ООД, за които е приложимо, ползват гаранция от месеца, съгласно българското законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от "ИНФОТЕЛ 2000" ООД или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:

  • адрес и телефон на оторизираните сервизи
  • гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
  • гаранционен срок на закупената стока

При повреда на продукт с гаранционна карта на "ИНФОТЕЛ 2000" ООД в рамките на гаранционния срок, продуктът се изпраща (или занася) до офиса на "ИНФОТЕЛ 2000" ООД. След отстраняване на повредата продуктът се връща на клиента за сметка на "ИНФОТЕЛ 2000" ООД. Връщането се осъществява посредством куриер.

За продукти с гаранционна карта от производителя са валидни гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове се приемат единствено продукти с оригинални гаранционни карти, с които е получен продуктът. Освен гаранционната карта се изисква валиден платежен документ, за да бъде призната гаранцията.

Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

За допълнителна информация можете да се свържете с търговеца на тел. +359879484714 или и-мейл office@infotel2000.bg

Защита на личните данни

Защита на личните данни

Потребителите се уведомяват, че "ИНФОТЕЛ 2000" ООД не е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на "ИНФОТЕЛ 2000" ООД както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта emag.bg за този продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от "ИНФОТЕЛ 2000" ООД по електронен път при доставка на поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.

Доставка на поръчките

Продукти предлагани от Infotel 2000 са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • Стартиращо от 2021-03-26 поръчки с по-висока стойност от 50 лв ще се изпратят с безплатно.
    таксата за доставка за поръчки на стойност под 50 лв е 5 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.

Продуктови категории

1844 Продукта (виж всички)
Телефони, Таблети & Лаптопи
Компютри & Периферия
Wireless & Системи за наблюдение (3)
Големи електроуреди
Бойлери, Климатици & Уреди за отопление (1)
Мода
Куфари и чанти (7)
Авто & Направи си сам
Масла и консумативи (8)
Осветление & Електроматериали (8)
виж всички категории