JAR Computers

JAR Computers e сред утвърдените компютърни фирми на Българския пазар повече от 20 години.

JAR Computers успешно се развива и разраства във времето. Създадена е мрежа за продажби в близо 30 големи града в страната посредством собствени търговски обекти, франчайзинги и представители. Разполага с високо квалифицирани специалисти. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008.

Фирмената политика е да предложим на нашите клиенти качествена консултация, доставка до адрес и сервиз в цялата страна.

Основна цел и мисия на нашия екип е пълното и квалифицирано обслужване на клиента, според неговите нужди и изисквания. Доволният клиент е нашият коректив за добре свършена работа.

Фирмена информация

JARComputers

ЖАР ЕООД

Булстат: BG131418803

Адрес: София, ул. Гюешево 83, Бизнес център Сердика, магазин JARComputers

МОЛ: Борислав Димитров

телефон за контакти: 028221000

e-mail: jar@emag.bg

Прочети повече

Продуктови категории

6093 Продукта (виж всички)
Телефони, Таблети & Лаптопи
Таблети и аксесоари (42)
Лаптопи и аксесоари (467)
ТВ, Аудио, Фото & Gaming
Телевизори & аксесоари (123)
Видео проектори & екрани (130)
Системи за домашно кино & Аудио Hi-Fi (23)
Електроника (101)
Големи електроуреди
Бойлери, Климатици & Уреди за отопление (1)
виж всички категории

Полезна информация

Поръчаните продукти се доставят в цялата страна чрез куриер на Econt Express.

Доставката на лаптопи е безплатна. За всички останали продукти при поръчка на стойност до 100 лв. доставата е 4.99 лв. и БЕЗПЛАТНА за поръчките над 100 лв. Плащането се извършва чрез наложен платеж. Имате възможност да отворите и прегледате съдържанието преди да платите на куриера.

 

Доставката се извършва до 2 работни дни, освен ако клиентът не е указал друго. Изключение може да има за населени места със специален график на обслужване от куриера.

В деня на доставка ще получите SMS от куриера, че имате пратка за получаване. Ако не бъдете намерен на уречените ден и място и няма друго лице което да приеме пратката вместо Вас. Куриерът оставя стикер, че е идвал и координати, на които да се свържете с него. Пратката се връща в офиса на куриера до поискване от Ваша страна. Ако и на следващия ден не се свържете с нас или куриерската фирма, приемаме поръчката ти за анулирана.

Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.

Всички продукти са застраховани до момента на получаване и пристигат с документи за гаранция, касова бележка (или фактура ако има изискана такава).

Съгласно договора за дистанционна продажба можете да върнете продукта при ненарушен търговски вид без обективна причина за рекламация в срок от 15 календарни дни от датата на получаване на стоката, като транспортните разходи са отговорност на Купувача.

Върнатият продукт трябва да бъде в същото състояние, в което е бил доставен (в оригиналната опаковка с всички аксесоари, упътвания, дискове, етикети, които са непокътнати и документите, които го придружават. Включително гаранционна карта и копие на платежния документ).

Стоката следва да бъде без следи от употреба, без драскотини, наранявания и други външни белези по корпуса, екрана, както и цялостна и ненарушена окомплектовка и опаковка.

Ако продуктът бъде върнат в състояние, в което не може да бъде продаден като нов, си запазваме правото да изискаме такса за привеждането му в началния му вид (ако е възможно) или за да покрием разликата в цената, получила се при продажбата на продукта втора ръка, или по избор на клиента, можем му доставим продукта обратно, за негова сметка.

Също така можете да изискате връщане на продукта при следните ситуации:

-          Наличие на несъответствие с описанието, което сте прочели на сайта. В този случай имате право на избор между възстановяване на сумата или замяна на продукта с нов и корекция на разликата в цената. Разходите за връщане на продукта се поемат от JAR Computers.

-          Нарушена опаковка или неработещ продукт до 24 часа от получаването. Можете да изискате замяна на продукта още при получаването, ако установите, че е в лош търговски вид или до 24 часа след получаването, ако не работи коректно. В този случай разходите по връщане на продукта се поемат от JAR computers.

-          Объркан продукт при доставката. Ако установите, че продуктът, който Ви доставя куриера е различен от този, който сте поръчали, можете да го върнете на куриера за да бъде изпратен коректния. Разходите за доставка се поемат от JAR Computers.

Във всички случаи, описани по-горе, продуктите следва да се върнат в състояние, в което са получени, в оригиналната опаковка и придружени от всички оригинални аксесоари и документи.

За целта Купувачът трябва да изпрати следните данни на имейл jar@emag.bg: 1. Номер на поръчка, 2. Имена на клиент 3. Телефон за връзка 4. Номер на фактура 5. IBAN. При желание, клиентът може да посочи причина за връщане.

При проблеми със закупените продукти можете да се свържете с нас на и-мейл адрес jar@emag.bg

Възстановяване на стойността на продукта се извършва до 14 дни от връщането.

Възстановяването на сумата се извършва по банков път или чрез наложен платеж в офиса на куриера, или на каса в централният офис на JAR Computers.

Връщането на продукти в срок от 15 календарни дни от датата на получаване на стоката важи както за физически, така и за юридически лица

 

Всички продукти, предлагани JAR Computers разполагат с гаранция съгласно действащото законодателство и търговската политика на производителя.

При получаване на продукта, той ще съдържа в комплекта един от двата вида гаранция:

  1. Гаранционна карта на продукта, издадена директно от производителя, ако той има национални сервизи.

Дефектните продукти разполагащи с гаранционна карта, издадена от производителя, се обслужват от собствените им сервизни мрежи в рамките на гаранционният период. Сервизните мрежи оторизирани от производителя, поемат цялата отговорност за продукта при ползване на гаранция, при посочените от тях условия. Контактите, адресите и телефоните на тези сервизи са посочени на оригиналната гаранционна карта. При дефект в гаранционният период се обърнете към телефоните посочени в гаранцията за консултация. Обикновено дефектният продукт трябва да се транспортира до най-близкият сервизен център оторизиран от производителя и този център поема цялата отговорност за ремонта на продукта. Детайлите по решаване на гаранционни казуси се определят от съответния производител и неговата сервизна политика.

  1. Гаранционна карта на продукта, издадена от JAR Computers (ЖАР ЕООД)

Сервизният Център на JAR Computers обслужва продукти, за които гаранционната карта е издадена от JAR Computers (ЖАР ЕООД).

Продуктите следва да са с всички документи за покупка, гаранционна карта, копие на платежния документ или фактура, подробно описание на проблема.

Процедура за предоставяне на гаранционно обслужване

  1. Прием в сервиз:

Дефектните продукти трябва да бъдат изпратени до сервизния център на “JAR Computers (ЖАР ЕООД) с куриерска фирма Econt Express   на адрес: София, ул. Гюешево 83, Бизнес център Сердика, ет.3, сервиз JAR Computers, за сметка на JAR Computers.

  1. Установяване на дефект

След получаването на продукта в сервизния център, той се завежда в сервизният дневник и се диагностицира от нашите специалисти. Извършват се необходимите действия за отстраняване на дефекта.

3. Изпълнение на гаранцията

 Мерките за изпълнение на гаранцията могат да бъдат:

-          ремонт на продукта

-          частична или цялостна замяна

-          възстановяване на стойността на продукта, ако не е възможно друго решение

Във всички изброени случаи срокът за изпълнение на гаранцията е до 30 дни.

 4. Връщане на стоката към клиента

След привеждането на продукта в изправно състояние,  той ще бъде изпратен обратно до адреса по куриер. Времето за доставка е 48 часа в цялата страна.

Гаранционният срок се удължава с времето на престоя на уреда в сервиза. Този интервал се счита от момента на постъпването в сервиза до предаване на продукта на потребителя.

ВАЖНО: В случай, че получите продукт без гаранционна карта или документ за покупка, моля незабавно да сигнализирате на тел. 02/8 22 1000 или на e-mail: jar@emag.bg в срок от 48 часа.

При проблеми със закупените продукти можете да се свържете с нас на 02/8 22 1000 или на e-mail: jar@emag.bg

JAR Computers е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри“ с идентификационен № 15086. Личните данни, получени за обработка от потребителите, се съхраняват на сървъри достъпът до които се осъществява посредством SSL сертификати с удостоверител Геотръст. При извършване на поръчка потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни да бъдат обработвани от JAR Computers по електронен път при доставка на поръчани стоки и услуги. Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел, както и на поправка на тези Лични данни.

Продукти предлагани от JAR Computers са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • ● За периода 10/10/2019 - 27/10/2024, всички поръчки със стойност по-голяма от 100 лв e 5.99 ще се доставят безплатно.
    Таксата за доставка за поръчки със стойност по-ниска от 100 лв e 5.99 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.

Продукти предлагани от JAR Computers са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • ● За периода 10/10/2019 - 27/10/2024, всички поръчки със стойност по-голяма от 100 лв e 5.99 ще се доставят безплатно.
    Таксата за доставка за поръчки със стойност по-ниска от 100 лв e 5.99 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.