Предлаган и с доставка от: Biobox

Доставка в:

Ползи:
 • Получавате 17 точки при плащане с еMAG карта виж повече

 • Право на връщане до 14 дни

 • Включена гаранция: виж повече

  • Физическо лице по ЗЗП: 24 месеца

86400 лв.

Месечни вноски
от 14400 лв.
Виж повече
Доставка до 4 дни

Описание

AQUATOR Silver  е битов йонизатор на вода с плоски електроди, който се отличава с уникална функция за приготвяне /йонизиране/ на сребърна вода. Сертифицирано и патентовано устройство произвежда 2,3 литра йонизирана алкална вода и 0,7 литра йонизирана киселинна вода. Или 3 литра сребърна вода.

Ако спазвате здравословен хранителен режим, вероятно вече знаете, че балансираното хранене е много важно. Първата стъпка в ежедневието Ви трябва да включва пиенето на здравословна вода. Качественият йонизатор за вода най-добре ще се погрижи за вашите ежедневни нужди, произвеждайки високо алкална вода, точно когато имате нужда.

AQUATOR Silver е домашен воден йонизатор с плоски електроди, отличаващ се с уникална функция за йонизиране на сребърна вода . Мобилен, компактен, безопасен и лесен за поддръжка, той е перфектен избор за хора, които държат на здравословните продукти и семейства с деца.

Алкалният йонизатор на вода е съставен от долен контейнер, подвижен съд с филтър и капак, който лесно може да се сглоби в съответствие с предоставеното ръководство за употреба. Йонизаторът се използва с помощта на контролния панел на капака, снабден с цветен дисплей.

За да използвате AQUATOR Silver, не е нужно да имате технически или медицински познания, тъй като е лесен за работа. Просто следвайте тези основни стъпки:

 • Поставете подвижния съд с филтъра и го закрепете на предвиденото място,
 • Напълнете контейнера с чешмяна вода до долния знак от вътрешната страна,
 • Закрепете капака на място му върху контейнера,
 • Включете устройството,
 • Изберете необходимото ниво на йонизация на водата с помощта на бутоните на контролния панел,
 • Стартирайте процеса на йонизация, с натискане на един бутон.
 • За процеса на приготвяне на сребърна вода, има сребърен електрод който се завива за секунди, преди процедурата.

Следете процеса на йонизация, като наблюдавате лентата за прогрес на дисплея на контролния панел. Ще са необходими около 4 минути (в зависимост от алкалността и съдържанието на минерали във водата)! След като изтече времето, ще се чуете предупредителен сигнал и устройството ще спре автоматично.

 

Когато процесът на йонизация приключи, махнете капака с електродите и го поставете на специална стойка, включена в комплекта. След което извадете подвижния съд с филтъра. Сега можете да сервирате йонизираната вода към семейно хранене или да я използвате за нещо друго. Йонизатора на вода AQUATOR Silver  произвежда  2,3 л йонизирана алкална вода и 0,7 л йонизирана киселинна вода, за един цикъл.

Така само с няколко действия можете да приготвите необходимото количество алкална вода за ежедневните ви нужди. Произвеждайки точно нужното количество здравословна вода за няколко минути, ще спестите много ценно време!

Както беше посочено по-горе, устройството има допълнителна функция за приготвяне на  сребърна вода. Възползвайте се от тази функция, като използвате специалния сребърен електрод, включен в продуктовия пакет. Ще са необходими секунди, за да се произведете 3 литра здравословна сребърна вода, която  от векове е добре известна със своите антисептични качества. Препоръчваме AQUATOR Silver  на тези, които също искат да използват сребърна вода като естествен универсален антибиотик  без вредни странични ефекти.

Йонизатор  на вода  AQUATOR Silver е сертифицирано и патентовано устройство.

Спецификации

Основни характеристики

Предназначен за Навсякъде
Тип Йонизатор
Филтриращ метод Йонизация
Почистване на механични филтри Ръчно
Материал Напълно неутрална пластмаса без BPA
Материал филтрираща касета Целулоза
Ползи Алкална /жива/ вода по всяко време
Цвят Бял

Размери и тегло

Диаметър резервоар 170 мм
Височина резервоар 200 мм
Дължина 180 мм
Ширина 230 мм
Височина 230 мм
Тегло 2.1 Kg

Технически характеристики

Капацитет на резервоара 3 l

Производител: Aquator

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


5

1 ревю


Kremena Kancheva-Simeonova

23 Май 2020

Отличен

Уредът е произведен в ЕС, изключително полезен и удобен в домакинството. Не заема много място, лесно се ползва и почиства. Препоръчвам с две ръце на всеки, който полага грижи за здравето си. Водата, произведена с този уред, децата ми започнаха да наричат "вкусна".

Добави коментар

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!