Оценка от клиенти:

Предлаган от : eMAG
Ползи:
  • Проверка на пратката

4460 лв.

В наличност

Включена гаранция: виж повече

Физическо лице: 24 месеца

Други оферти (3 оферти)

Product image

Доставка до 2 дни

Предлаган от Ofisitebg
Гаранция 24 месеца

4464 лв.

Описание

Мощност до 2000 W, позволяваща постоянен силен поток на парата. Непрекъсната пара до 25 г/мин. за добро премахване на гънки Парен удар до 90 г за най-упоритите гънки Парният удар на ютията от 90 г ви позволява лесно да премахвате дори и най-упоритите гънки. Незалепващо покритие на гладещата повърхност Гладещата повърхност на вашата парна ютия Philips е покрита със специален незалепващ слой за добро плъзгане по всякакви тъкани. Вертикално пароподаване за отстраняване на гънки върху висящи дрехи Тази ютия Philips има функция за вертикално пароподаване за отстраняване на гънки върху висящи дрехи. Плъзгач за Calc Clean за лесно премахване на котлен камък от ютията Плъзгачът за Calc Clean значително улеснява премахването на котлен камък от ютията. За да запазите добрата работа на вашата парна ютия Philips, трябва да използвате тази функция за почистване на котлен камък веднъж месечно. Системата за спиране на прокапването пази дрехите ви от петна при гладенето Системата за спиране на прокапването позволява гладене на фини дрехи при ниски температури, без да се тревожите за петна от водни капки. Троен прецизен връх за оптимално управление и видимост Върхът на тази ютия Philips е прецизен по 3 начина: изострен е, има улей за копчета и елегантен дизайн на носа. Тройно прецизният връх ви позволява да достигнете дори най-трудните области, например около копчетата или между гънките.

Съвместими аксесоари

Спецификации

Основни характеристики

Тип продукт Ютия
Плоча Незалепващо покритие
Цвят Бял/Лилав

Функции

Функции Вертикално гладене Противокапкова система Самопочистване Система против котлен камък Пулверизатор Пара
Количество пара (гр/мин) 25
Вертикално гладене Да
Парна струя (гр/мин) 90
Функция спрей Да
Система против котлен камък Да
Противо-капкова система Да
Самопочистване Да

Технически характеристики

Мощност 2000 W

Производител: Philips

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта (32 ревюта)


Оценка на продукта:

4.5 (32 ревюта)

Имаш продукта или си го използвал?

Добави ревю

Проверена поръчка

Ютия Philips GC1026/30, 2000 W, 200 мл, 25 гр/мин, Вертикална парна струя, Противокапкова система, Бяла/Лилава

за цената на която я закупих ютията е перфектна-галещ окото дизайн,лека,с обилна пара,не капе и не залепва-препоръчвам я на всички.Ако си купувам друга ютия вече ще гледам и по-голям резервоар.

Проверена поръчка

Ютия Philips -GC 1026

Ютията се плъзга трудно по тъканите и парата не е достатъчна, за да премахне гънките по чаршафи например/трябва да са влажни/. Паровият удар не върши никаква работа. Не съм доволна от продукта.

Проверена поръчка

Добър избор!

Като съотношение цена/качество,наистина си заслужава. Но огромния недостатък на всички ютии го има и тук-не глади сама!:)

КРЪСТЕВ

20 фев 2014

Ютията е качествена и много лека!Доволна съм и я препоръчвам.

Добавен от Натали Недялкова 06 Сеп 2014

snujka

08 юни 2016

Проверена поръчка

Ютия Филипс

Ютията никак не е лоша, единствената ми забележка е, че не се плъзга леко по дрехата (както беше при предишната ми ютия), но и с това се свиква, глади добре.

Проверена поръчка

Много добър избор

качествена ютия на много приемлива цена

Проверена поръчка

ютия

ютията е много добра, красив дизайн не капе, доволна пара, като забележка мога да подчертая е по трудно плъзгане по дрехите което леко затруднява гладенето.

Ани Т.

21 Юли 2017

Проверена поръчка

Отличен

Страхотна покупка за тази цена.

Проверена поръчка

Отличен

Доволна съм. Точно описание, каквото очаквах

Въпроси и отговори от клиенти (4 въпроса)


Veselka Ivanova

23 юни 2015


image