KA Digital

КА ДИДЖИТАЛ ЕООД е един от водещите вносители и търговци в България в продажбата на електроника, аксесоари за мобилни устройства, смарт аксесоари, както и продукти за дома, и офиса и свободното Ви време. КА ДИДЖИТАЛ ЕООД се стреми да предлага най-широката гама от таблети, смарт телефони, смарт часовници и гривни, аксесоари за мобилни устройства, като същевременно се стремим да  поддържаме 100% удовлетвореност на клиента!

Обслужването на Клиентите е Приоритет №1 за КА ДИДЖИТАЛ ЕООД Клиентът трябва да бъде винаги доволен.

Ето защо КА ДИДЖИТАЛ ЕООД предлага качествени продукти и решения съобразени с настоящите и бъдещи изисквания на клиентите, бързи срокове на доставка и експертна сервизна помощ.

КА ДИДЖИТАЛ ЕООД търси дългосрочни взаимоотношения с клиентите и ще поддържа тези взаимоотношения с отлични цени, гъвкавост и услуги.

 

Фирмена информация

Име: КА ДИДЖИТАЛ ЕООД

Булстат: 202285703

Адрес: Стара Загора Иван Хаджихристов 18

МОЛ: Коста Костов

Телефон за връзка:+359898620292

E-mail: kadigital@emag.bg

IBAN: BG92PRCB92301042562013

Прочети повече

Специални оферти от вендора виж всички продукти

виж всички продукти

Продуктови категории

146 Продукта
Телефони, Таблети & Лаптопи
Мобилни телефони и аксесоари (5)
Джаджи & Smart технологии (75)
ТВ, Аудио, Фото & Gaming
Системи за домашно кино & Аудио Hi-Fi (12)
виж всички категории

Полезна информация

Потребителят може да върне продукт закупен от KA Digital по следните 2 начина:

  1. Да изпрати следните данни на имейл  kadigital@emag.bg: 1. Номер на поръчка, 2. Имена на клиент 3. Телефон за връзка 4. Номер на касова бележка При желание, клиентът може да посочи причина за връщане. След което представител на КА ДИДЖИТАЛ ЕООД ще се свърже с него.
  2. Да се свърже с нас на телефон: 0898620292 , след което да изпрати продукта на адрес за връщане:

За КА ДИДЖИТАЛ ЕООД

Адрес: Стара Загора Еконт –офис Индустриален, до поискване

Тел: 0898620292

Предпочитан куриер: Еконт Експрес

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 15 дни. В този случай Ка Диджитал ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от КА ДИДЖИТАЛ ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на КА ДИДЖИТАЛ ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Всички продукти, предлагани от КА ДИДЖИТАЛ ЕООДразполагат с гаранция съгласно действащото законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от КА ДИДЖИТАЛ ЕООДили оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:
•адрес и телефон на оторизираните сервизи
•гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
•гаранционен срок на закупената стока

При повреда в рамките на гаранционния срок (за стоки с гаранционна карта на КА ДИДЖИТАЛ ЕООД стоката се изпраща (или занася) до офиса на КА ДИДЖИТАЛ ЕООДза сметка на клиента. След отстраняване на повредата - се връща на клиента за сметка на клиента. Връщането и изпращането е с куриерска фирма.

 За всички останали продукти важат гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове важат единствено оригиналните гаранционни карти, с които е получена стоката. Освен гаранционната карта в много случаи се изисква валиден платежет документ, за да бъде уважена гаранцията.

 Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

Съгласно Удостоверение № 395235издадено на 19.12.2013 от Комисия за Защита на личните данни, КА ДИДЖИТАЛ ЕООД е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри“ с идентификационен № 395235.Личните данни, получени за обработка от потребителите на КА ДИДЖИТАЛ  ЕООД се съхраняват на сървъри, които се намират в Data center в защитена среда. Съгласно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел и са станали достояние на КА ДИДЖИТАЛ  както и на поправка на тези Лични данни. Потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни да бъдат обработвани от КА ДИДЖИТАЛ  по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от служител на  КА ДИДЖИТАЛ ЕООД

Продукти предлагани от KA Digital са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • Стартиращо от 2018-10-15 поръчки с по-висока стойност от 50 лв ще се изпратят с безплатно.
    таксата за доставка за поръчки на стойност под 50 лв е 4.99 лв.
  • ● За периода 18/05/2019 - 31/12/2020, всички поръчки със стойност по-голяма от 100 лв e 4.99 ще се доставят безплатно.
    Таксата за доставка за поръчки със стойност по-ниска от 100 лв e 4.99 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.