Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от:
eMAG
Ползи:

19499 лв.

Месечни вноски
от 1930 лв.
Виж повече

финансиране от 1930 лв. / месец виж повече

В наличност
Ти избра:

Описание

Кафемашина с капсули Nespresso Essenza Mini Ruby Red D30 EU, 19 bar, 1450 W, 0.6 л, Червена
 
 
 
Nespresso е луксозна марка, призната в световен мащаб заради изключителното си качество на кафето и услугите на Nespresso Club.

Историята на марката Nespresso започва преди повече от 30 години с революционна технология: опаковане в индивидуални порции, капсули, на най-висококачествено кафе, след като е изпечено и смляно и създаване на свръхпроизводителни кафемашини с компактни размери, така че любителите на кафето да могат да си направят у дома, с най-голяма лекота еспресо или дълго кафе като тези, приготвени от най-добрия бариста.

Системата, създадена от Nespresso, прави революция в начина, по който милиони хора се радват на кафето в наши дни. Благодарение на иновациите и високите стандарти на качество, Nespresso се превръща от пионер на прясно смляно кафе, опаковано в индивидуални порции, в супер премиум марката за кафе, оценена от най-взискателните ценители днес.

Капсулите с кафе Nespresso, достъпни чрез Nespresso Club, съдържат печено мляно кафе, получено от най-добрите зърна кафе в света, а всички кафемашини Nespresso извличат кафе под налягане от 19 бара.
 
 
Иновации в дизайна

Кафемашината Nespresso Essenza Mini се отличава със своя иновативен, компактен дизайн и минималистични фини линии, прилягайки във всяко пространство, колкото и малък да е дома. Тежи само 2,3 кг, което я прави винаги лесно преносима.

Награди за дизайн:

Red Dot Product Design Award 2017
If Design Award 2017
Designer: Antoine Cahen – Les Ateliers du Nord
  
Еспресо и дълго еспресо

Кафемашината Nespresso Essenza Mini всеки път приготвя перфектното кафе, като опитен бариста и предлага два начина за приготвяне на кафе - еспресо и дълго еспресо. Фабричните настройки, които се препоръчват за приготвяне на кафе Nespresso, са 40 мл вода за еспресо и 110 мл вода за дълго еспресо. Но имате възможност и да персонализирате количеството вода, необходимо за приготвянето на двете напитки.

Контейнер за използвани капсули: 5-6 капсули
  
Бързо нагряване и високо налягане

Кафемашината Nespresso Essenza Mini е оборудвана с помпа с високо налягане, осигурявайки екстракция под налягане до 19 бара, така че в чашата ви да са събрани най-деликатните аромати и плътен, несравним каймак.

С помощта на системата за бързо нагряване, водата достига оптималната температура за приготвяне на кафе за по-малко от 30 секунди.
  
Икономия на енергия

Вградената система за пестене на енергия автоматично изключва кафемашината след 9 минути бездействие. Уредът включва и Еко режим за ниска консумация на енергия, който се задейства след 3 минути бездействие.
  
Комплект капсули като подарък

Всяка кафемашина Nespresso съдържа подаръчен комплект от 14 капсули. Открийте уникалния аромат на кафе Nespresso веднага след като сте закупили уреда!
  
Превъзходен вкус на кафе

Nespresso прилага някои от най-строгите стандарти за подбор на кафе, приготвяйки 24 сорта кафе, които отговарят на вкусовете на най-взискателния ценител на кафето.

Херметично затворените алуминиеви капсули запазват непокътнати свежестта и деликатния вкус на прясно изпеченото и смляно кафе, което е завладяло любителите на кафе по целия свят.

Кафе от най-високо качество

От кафеното зърно до момента на дегустацията, Nespresso са усъвършенствали в най-малките детайли всички етапи на производството. Тъй като едно единствено несъответстващо зърно кафе може да повлияе на качеството на цялото количество, се прилагат най-високите стандарти за качество и към последното зърно кафе.

По този начин, изключителният вкус на кафе Nespresso не е случайност: в Nespresso непрекъснато се въвеждат иновации и се разработват нови технологии и не се прави компромис на нито един етап, за да може да ви бъде предложено едно от най-добрите кафета в света, а също грижа за околната среда и за хората, участващи в процеса.
  
Какво съдържа капсулата?

Капсулите кафе Nespresso съдържат само най-висококачественото, печено и мляно кафе, получено от най-добрите зърна кафе в света.

След като е изпечена и смляна, превъзходната селекция от кафе Nespresso, специфична за всеки асортимент, е опакована в алуминиеви капсули. По този начин кафето е защитено от окислителното действие на кислорода във въздуха и светлината, капсулата запазва непокътната свежестта и най-добрите ароматни нотки на кафето за 12 месеца.
  
Избрани зърна кафе
Nespresso избира само сортове кафе Gourmet, най-високо качество от световното производство на кафе. Обхождат се най-отдалечените и най-дивите райони в търсене на най-добрите зърна кафе.
  
Създаване на кафе асортимент

Всеки асортимент кафе Nespresso има уникална, ненадмината рецепта, увенчаваща усилията на специалистите да хармонизират в правилните пропорции кафе на зърна от изключителни сортове със специфични начини на печене и смилане.

Създаването на кафе асортиментите Nespresso ви напомня за перфектния парфюм. За разлика от майсторите на парфюмерията, експертите анализират структурата на всяко зърно кафе и идентифицират ароматните нотки, които процесът на печене разкрива, и след това изготвят рецептата на всеки кафе асортимент много вниматлно и в най-малките детайли, в съвършен процес на създаване.
  
Изпичане

Печенето и смилането са важни стъпки при създаването на изключителните асортименти на Nespresso, тъй като разкриват ароматния потенциал на зелените зърна кафе. Веднъж изпечени и смлени, могат да изразят до 900 различни ароматни нотки, и експертите са сигурни, че се наслаждавате на едно от най-добрите кафета в света. Докато неподходящото печене може да унищожи дори и най-доброто кафе, техниката на експерта ще разкрие и подчертае най-добрите ароматни нотки на всяко зърно кафе. Поради тази причина Nespresso разработва специфични начини за изпичане на всеки асортимент кафе.
  
Рециклиране на капсулите Nespresso

Капсулите Nespresso, изработени от алуминий, могат да бъдат рециклирани в тяхната цялост. Алуминият се превръща в други продукти, а утайката на кафето в торове. Nespresso внедрява собствена инфраструктура за рециклиране в страните, в които присъства, за да осигури безпроблемното протичане на всички процеси.
 

 

Спецификации

Общи характеристики

Тип С капсули
Тип монтиране Стандартно
Употреба Домашна
Захранване Капсули
Тип напитка Еспресо Дълго еспресо
Брой на приготвяните продукти 2
Брой на дюзите за кафе 1
Функции Програма за спестяване на енергията
Цвят Червен

Технически спецификации

Мощност 1260 W
Налягане на помпата 19 bar
Капацитет на воден резервоар 0.6 l

Размери

Ширина 11 cm
Дълбочина 32.5 cm
Височина 20.5 cm
Тегло 2.3 Kg
Дължина на кабела 0.8 cm

Производител: Nespresso

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


5

5 ревюта


Надя Борисова

21 Авг 2020

Ревю за Червен

Отличен

Проверена поръчка

Много сме доволни!

Добави коментар

Анелия Георгиева

21 Юли 2020

Ревю за Червен

Оценка 6

Проверена поръчка

Чудесна е! И я получих за един ден!

Добави коментар

Юлия Йонева

12 Сеп 2020

Ревю за Червен

Отличен

Проверена поръчка

Този уред вече ползвам много години и съм много доволна.
Смутих се като видях, че е произведен в Украйна. Моят е германско производство.
Твой като и за подарък не мога да дам оценка.

Добави коментар

Вера Велева

23 Сеп 2020

Ревю за Зелен

Отличен

Проверена поръчка

Бърза пратка, машинката работи добре и прави чудесно кафе!

Добави коментар

Надя Борисова

01 Май 2020

Ревю за Зелен

Отличен

Проверена поръчка

Доволни сме много! Ценно беше, че имаше микс капсули към машината, които бяха бонус.

Добави коментар

eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!