Описание

Снимайте по-бързо
Запазете скъпоценните си спомени – бързо. Тази карта с класове съвместимост UHS-I скорост клас 3 (U3) и клас 10 е перфектна за видео запис и възпроизвеждане с ултра висока детайлност 4K UHD. При по-бързите скорости на четене и запис съответно до 90 MБ/сек и 60 MБ/сек, можете да прехвърляте файлове и да правите снимки на бърз кадър с минимално забавяне.
По-бързо прехвърляне
Прехвърляйте 660 снимки в минута. Със скорости на прехвърляне до 90 МБ в секунда можете спестите време, прекарано в прехвърляне на спомени, и да го оползотворите с правенето им. Перфектен партньор
Извлечете максимума от най-новите смартфони, таблети и екшън камери с 4K UHD видео. Тази карта с памет работи перфектно дори с най-модерните устройства, за да запази спомените от живота ви.
Ежедневен капацитет
Съхранява над 2.730 снимки¹, 4 часа Full HD видео², 50 минути 4K UHD видео³ или 7.660 песни⁴.* Изтегляйте повече мултимедийни файлове и приложения на своите смартфони, таблети или екшън камери с 4K UHD видео. И винаги ще сте сигурни, че разполагате с много пространство за съхранение.**
Full HD видео
Уловете ценните моменти толкова живи, колкото си ги спомняте. Правете снимки и Full HD видеоклипове с професионално качество и запазете на сигурно място всеки спомен и звук - и свежи като в деня, в който са се случили. Водоустойчивост Картите с памет на Samsung могат да издържат до 72 часа в солена вода. Устойчивост на температура Тези карти с памет могат да издържат на температури от -25° до 85° по Целзий.
Устойчивост на магнитно поле
Картите с памет на Samsung могат да издържат на магнитни полета до 15.000 гауса – еквивалента на скенер за магнитен резонанс с висок интензитет на полето.

Спецификации

Характеристики

Тип памет Micro SDHC
Капацитет (GB) 16 GB
Клас Class 10
Стандарт UHS UHS-I
Скорост на трансфер при четене (MB/s) 90
Скорост на трансфер при запис (MB/s) 50

Производител:Samsung

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта

Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image