Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от: Giga Dreams
Ползи:
  • Право на връщане до 14 дни

45096 лв. (- 13% )

39181 лв.

Доставка до 3 дни

Информация за продукта

.

Основни характеристики

Механизъм Кварцов
Тип диспей Смесен
Дизайн Панел
Стил Ежедневен
Функции Показва час Показва минути Показва секунди Показва дата Ден от седмицата Показва 24 ч Тахометър
Степен на водоустойчивост 5 ATM

Циферблат

Материал на стъклото Минерално стъкло
Цвят циферблат Черен
Цвят на обозначенията Червен / Черен
Вид разграфяване на циферблата Арабски цифри Линии

Рамка

Форма на рамката Кръгла
Материал на рамката Месинг
Цвят корпус Черен
Диаметър корпус 46 мм

Каишка/Верижка

Вид Верижка
Материал на каишка/верижка Инокс
Цвят каишка/гривна Черна
Тип закопчаване Тип Пеперуда

Производител: Naviforce

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Доставка и политика за връщане

Политика за връщане

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: gigadreams@emag.bg или тел. 0897030200.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.
1. Попълнете формата за връщане във системата на eMAG.
2. След като получите номер за връщане от системата на eMAG е необходимо да върнете пратката, която желаете по същата товарителница, с която сте я получили. При предаване на пратката е необходимо да предадете товарителницата, с която сте получили пратката на служител от Еконт. Моля да го уведомите,че връщате пратка по товарителницата, с която сте получили, описание на пратката: Код на връщане (рекламация)/ За замяна, или Код на връщане (рекламация)/ За връщане, според Вашето желание. При връшане на закупената стока е необходимо в пратката да поставите документа за Пощенски Паричен Превод, който е издаден от куриерската фирма Еконт при получаване на пратката!

3.След като изпратите пратката обратно според инструкциите в т.2, изпратете следните данни на имейл gigadreams@emag.bg:

- Номер на поръчка
- Номер на връщане

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

-Какво е Вашето желание пример: Замяна на продукта с друг предлаган от ГИГА ДРИЙМС / връщане на продута за гаранция/ връщане на продукта за възстановяване на сума.

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

 

3.След изпращането на данните, представител на ГИГА ДРИЙМС ще се свърже с Вас, ако е необходимо.
4.Ако желаете да се свържете с представител на ГИГА ДРИЙМС по телефона, номерът за връзка е 0897030200.

Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл info@emag.bg или се свържете с нас на тел. 07001 3624 или EMAG (3624).

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.


Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай ГИГА ДРИЙМС ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни (По банков път), считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от ГИГА ДРИЙМС стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на ГИГА ДРИЙМС

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.


Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.


Доставка на поръчките

Продукти предлагани от Giga Dreams са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • Стартиращо от 2019-02-13 поръчки с по-висока стойност от 100 лв ще се изпратят с безплатно.
    таксата за доставка за поръчки на стойност под 100 лв е 5.99 лв.
  • За периода 2019-11-15 - 2020-12-31 Стартиращо от 2019-11-15 таксата за доставка на поръчки е 8 лв.
  • За периода 2019-11-15 - 2020-12-31 Стартиращо от 2019-11-15 таксата за доставка на поръчки е 6 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти (1 въпрос)image

Разширете бизнеса си!