Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от: Yanimar Carp
Ползи:
  • Право на връщане до 14 дни

900 лв.

Последни 3 бр.

Описание

Оловните клипсове от Nash Tungsten Heavy Duty (HD) работят по същия начин като традиционния оловен клипс, но са преплетени с волфрам и в резултат на това прикрепят платформата към дъното на езерото, без да използвате шпакловка или добавен клипс върху тежестите.
Като HD оловни клипсове, те са идеално използвани в комбинация с по- тежки риболовни влакна и са идеални при използване на тежък монтаж за шаран като твърда PVA торбичка, особено при риболов в по- бързо течаща вода.
Оловните клипсове са проектирани чрез CAD с цел оптимизиране на ефективността срещу заплитане, финалът е подреден и без неравности, които могат да причинят заплитания.
Предната част на водещата щипка е оребрен, за да се гарантира, че всяка опашка от гума или шлаух против заплитане е закрепен надеждно към волфрамовата щипка.
Независимо дали използвате олово за риболов, което е прекалено тежко и вие заравяте монтажа за шаран в тиня или този, който използвате е твърде лек и не получавате разстоянието, което желаете на вашите отливки, водещият клипс ще ви помогне и ви позволява да бъдете по- гъвкави към условията там, на дъното на езерото.

Спецификации

Основни харатеристики

Спорт Риболов
Тип продукт Други аксесоари

Производител: Nash

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!