Описание

Ново актуализирано издание на сборника с нормативни актове може да откриете ТУК. Четиринадесето издание към 28.09.2015 година + актуализационно приложение към 13 октомври 2015 г.
Сборник нормативни актове от поредицата „Джобни издания”. Сборникът включва Кодекса на труда, Закона за здравословни и безопасни условия на труд, Закона за уреждане на колективните трудови спорове, Закона за установяване на трудов и осигурителен стаж по съдебен ред, Закона за защита от дискриминация, както и извлечения от Закона за гарантираните вземания на работниците и служителите при несъстоятелност на работодателя и Закона за насърчаване на заетостта. Текстовете са анотирани с предишни редакции на изменени и отменени разпоредби, с вътрешни препращания и препращания към подзаконови нормативни актове. Съдържание: Кодекс на труда Закон за здравословни и безопасни условия на труд Закон за уреждане на колективните трудови спорове Закон за гарантираните вземания на работниците и служителите при несъстоятелност на работодателя (извлечение) Закон за установяване на трудов и осигурителен стаж по съдебен ред Закон за насърчаване на заетостта (извлечение) Закон за защита от дискриминация Информационно приложение Справочник на законите, с които е изменян и допълван Кодексът на труда

Спецификации

Характеристики

Тип Мека
ISBN 9789547309388

Производител: Konami

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image