Оценка от клиенти:

Предлаган от : Ozone

4900 лв.

Доставка до 2 дни

Описание

Възможно е някое от заглавията в колекцията да не е налично на склад, което може да удължи срока за доставка на поръчката.
Запознайте се със Самуил Петрович. Той е оцеляващ, който винаги има план. Колекция включва първите три книги от поредицата „Метрозоната“ на писателя Саймън Мордън
Уравненията на живота
След като се измъква от ядрената атака над Санкт Петербург, Самуил Петрович намира убежище в Метрозоната на Лондон – последния град в Англия. Петрович остава жив толкова дълго, защото е човек на правилата и логиката. Но когато се натъква на отвличане, той действа, без да се замисли. Преди да успее да се спре, спасява дъщерята на най-опасния човек в Лондон. Така че сега уравнението на живота на Петрович изглежда все по-сложно. Но Петрович има план (той винаги има план), само не е сигурен, че този е добър.
Теории за полета
Петрович има много тайни. Първо, например как да създаде антигравитация. Второ, той е скътал разумна компютърна програма на скрит сървър – същата програма, която преди няколко месеца едва не унищожи Метрозоната. Градът се разпада. Хората от Външната зона искат онова, което притежават гражданите на Метрозоната. А сложат ли ръка върху него – да го изравнят със земята. Сега, когато сърцето на града е разрушено от Новия джихад на машините, Външните най-накрая съзират своя шанс. Някой се опитва да убие Петрович и за да го направи, е готов да потопи целия град.

Степени на свобода
Майкъл е неизмеримо сложен ИИ, попаднал в капан под останките на Кулата Ошикора. Някой ден Петрович ще го освободи – просто трябва да вярва, че Майкъл ще запази здравия си разум дотогава. Мади и Петрович са изпаднали в криза на доверието. Тя го напуска, но Петрович е убеден, че все още го обича. Соня Ошикора също обича Петрович. Но играе някаква сложна игра и изобщо не е ясно дали възнамерява да го спаси от онова, което предстои. ЦРУ иска да спаси света. Добре де, само Америка, но за тях това е едно и също. Новият джихад на машините отново се обажда. Но Петрович го унищожи, нали така? Някога Армагедонистите взривиха света, опитвайки се да убият кажи-речи всичко живо. Сега смятат да го направят отново. И за кой ли път всички пътища водят към Петрович. Всеки иска нещо от него, а единственото, което иска той, е да бъде свободен…

Съвместими аксесоари

Спецификации

Характеристики

Автор Саймън Мордън
Брой страници 288 + 336 + 344
Тип Мека
Оригинално заглавие Samuil Petrovitch
Колекция Колекция книги

Производител: Саймън Мордън

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image