Оценка от клиенти:

Предлаган от : Ozone

Описание

Действието се развива в голям морски град през 1991 г. Трима мъже: Атанас Пеев - фотограф, Димитър Раданов - автомонтьор, и Костадин Милков, съученици от гимназията, живеят заедно в построена от тях триетажна къща. Атанас Пеев и Димитър Раданов са женени, Костадин Милков е ерген. Един по един тримата - добре обмислено и хладнокръвно изпълнено - са убити в разстояние от няколко дни. В къщата остават само двете вдовици, техните нарастващи страхове и подозрения. Но когато търпението им към полицията се изчерпва и те се опитват да проведат собствено разследване, започва истинският им кошмар, който сякаш няма край. И само намесата на полицията ги връща отново в реалния живот. Йордан Иванчев е роден през 1949 г. в Бургас. Завършил е българска филология в СУ "Климент Охридски". Автор е на сборниците разкази "Всичко, което нямаме", "Трибой", "Крайбрежие", на повестта "Семейни подробности от края на седмицата" и романите "Навикът да живееш" и "Цветовете на ужаса". Негови са сценариите на игралния филм "Съдията", както и на редица детски анимационни филми. Йордан Иванчев е европейски автор, изключителен талант с голямо бъдеще.
Йаап Янсен, "Ван Генеп" Йордан Иванчев изстисква светлината от сивите делници, изтръгва музика от мълчанието, държи напрегната пружината вътре в себе си, не ѝ позволява да се превърне в прост ръждясал тел. Той ни разказва своите истории без каквато и да било хитрост, но и без никаква милост и снизхождение.
Йордан Радичков

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Автор Йордан Иванчев
Брой страници 112
Тип Мека

Производител:Йордан Иванчев

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.