Предлаган и с доставка от: eMAG

Доставка в:

Ползи:
  • Получавате 58 точки при плащане с еMAG карта виж повече

  • Проверка на пратката

  • Включена гаранция: виж повече

    • Физическо лице по ЗЗП: 24 месеца удължи
    • Търговец/ЮЛ/ЕТ: 24 месеца

ПЦД: 1.66999 лв.

1.42999 лв.

Разлика: 24000 лв.

Месечни вноски
от 5388 лв.
Виж повече

финансиране от 5388 лв. / месец виж повече

Последни 2 бр.
Още човека гледат този продукт в момента.
Разопакован

Продукт със следи от употреба, опаковка в добро състояние, разопаковани аксесоари, но непокътнати.

Ново: 1.42999 лв.

1.32999 лв.

Разлика: 10000 лв.

Вноски от 5011 лв. / месец

Купи заедно

Разопакован

Продукт със следи от употреба, опаковка в добро състояние, разопаковани аксесоари, но непокътнати
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

Ново: 1.42999 лв.

1.32999 лв.

Разлика: 10000 лв.

Продукт със следи от употреба, опаковка в добро състояние, разопаковани аксесоари, но непокътнати
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

Ново: 1.42999 лв.

1.32999 лв.

Разлика: 10000 лв.

Продукт със следи от употреба, опаковка в добро състояние, разопаковани аксесоари, но непокътнати
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

Ново: 1.42999 лв.

1.32999 лв.

Разлика: 10000 лв.

Описание

 

 

 
 

Живописни изображения, съвършена преносимост

Новият красив ZenBook 13 OLED ви осигурява графика, каквато досега не сте виждали. Освен това той е по-преносим от всякога – тежи само 1,14 кг и е тънък едва 13,9 мм. Той е по-тънък, по-лек, изумително компактен и въпреки това има HDMI, Thunderbolt™ 4 USB-C®, USB Type-A портове и четец на microSD карти, за да гарантира недостижима гъвкавост. ZenBook 13 OLED е проектиран да осигурява мощна производителност и реалистична графика. Той е идеалният избор за непринуден начин на живот в движение.

 
 

МОБИЛНОСТ-Пътувайте умно и леко

Компактният, тънък, свръхлек и изцяло метален дизайн прави ZenBook 13 OLED идеалният спътник в пътешествието ви, независимо къде отивате. Разполага с пълен набор от I/O портове- включително HDMI и USB Type-A, така че можете да се наслаждавате на гъвкаво свързване навсякъде.

 
 

АВТОНОМИЯ НА БАТЕРИЯТА- Не си носите зарядното?Няма проблем!

Благодарение на невероятната автономност на ZenBook 13, не е проблем да пътувате без зарядно под ръка. Когато трябва да презаредите батерията, нейната функция за бързо зареждане може да презареди батерията до 60% само за 49 минути, така че ще сте готови за работа веднага.

 
 

ДИЗАЙН - Вашият постоянен спътник

Извършването на работни задачи, където и да сте, сега е по-лесно от всякога с елегантния и изключително преносим ZenBook 13. Малкият му размер и разширените му възможности ще го направят вашето любимо устройство за продуктивност и вдъхновение, в офиса или навън, за работа или забавление, когато сте сами или с компания.

 

 

 


 

 

 
 

ЦВЕТОВЕ- Liliac mist

Люляковият нюанс Lilac Mist е израз на нежна нотка изтънченост. Елегантен и модерен, обаятелен и изискан, този красив матов цвят е съвършеното допълнение към класическия завихрен дизайн на ZenBook.

 
 

Дисплей- Насладете се на изумително реалистични цветове

ZenBook 13 разполага с ярък и ясен четиристранен дисплей NanoEdge с тънки ръбове, които създават 88% съотношение екран към корпус за по-завладяващо изживяване при гледане. Дисплеят с ниска мощност, само 1W, предлага невероятно ниво на яркост от 450 нита(cd/m2), като същевременно увеличава живота на батерията.

 
 

СВЪРЗВАНЕ - Бърза връзка навсякъде

ZenBook 13 OLED променя дефиницията за „възможно в свръхтънък лаптоп“ и ви предоставя пълен набор от I/O портове, включително пълноразмерен HDMI и USB Type-A порт. Разполагате с два Thunderbolt™ 4 USB-C® порта, поддържащи бързо зареждане, външни 4K UHD дисплеи и трансфер на данни до 40 Gbps. Наличен е и четец на microSD карти за лесно прехвърляне на файлове от мобилните ви устройства.

 

 
 
 

USB-C® Бързо зареждане: Захранване по всяко време и навсякъде

Поддръжката на функцията за бързо зареждане USB-C® позволява на ZenBook 13 да се използва със стандартни 5-20V USB-C зарядни устройства. Можете да се наслаждавате на зареждане за много кратко време с всяко зарядно устройство, сертифицирано по PD(Power Delivery), включително 65-ватов адаптер за бързо зареждане, доставен със ZenBook 13, или можете да захранвате устройството си, като използвате захранващите решения, предлагани от различни авиокомпании, преносими зарядни устройства или дори преносими батерии!

 
 

Свръхбърза връзка Thunderbolt™ 4

USB-C® интерфейсите на ZenBook 13 предлагат най-новата технология за захранване Thunderbolt 4.

 
 

ПРАКТИЧЕСКА РАБОТА-Проектиран за комфорт и удобство

ZenBook 13 включва нова, по-голяма ергономична клавиатура, която предлага по-удобно изживяване при писане. Освен това изглежда много привлекателно! За да улесни въвеждането на данни, лаптопът е оборудван с решението ASUS NumberPad 2.0, което интегрира цифрова клавиатура в пълен размер с LED осветление в тъчпада. Вградената инфрачервена (IR) камера на ZenBook 13 значително опростява процеса на удостоверяване на разпознаването на лица с Windows Hello. Работи дори при слаба осветеност, така че няма да се притеснявате за въвеждане на пароли.

 
ZenBook 13 OLED е наличен с иновативния ASUS NumberPad 2.0 – двуфункционален тъчпад с вграден LED-осветен цифров пад. Дори когато NumberPad е включен, тъчпадът може да се използва за управление на курсора благодарение на интелигентен софтуер.
 

Ефективно решение NumberPad 2.0 

ASUS NumberPad ви предлага много интуитивно решение за въвеждане на данни, което подобрява вашата производителност, решавайки стария проблем с липсата на цифрова клавиатура на много компактни устройства. Подобреното решение, което предлага NumberPad 2.0, е още по-гъвкаво: докоснете иконата NumberPad в горния десен ъгъл на тъчпада за секунда, за да включите или изключите тази функция, и докоснете горната лява икона, за да изберете едно от двете нива на яркост. Можете също да извършите транслационно движение от иконата в горния ляв ъгъл във всяка посока, за да активирате приложението Windows Calculator директно на екрана за по-бърз достъп.

 

Подобрена уеб камера, по-ясни видео разговори

Новата технология на ASUS за оптимизиране на IR камерите, както и големият сензор на камерата, позволяват много бързо удостоверяване с помощта на решението за разпознаване на лица, както и значително подобрени възможности за обработка на изображения в сравнение с предишните поколения. Вашите колеги ще могат да ви виждат по-ясно от всякога по време на видеоконферентна връзка, дори при слаба осветеност.

 

ERGOLIFT - Прецизно проектирана ErgoLift панта

ZenBook 13 OLED има прецизно проектирана ErgoLift панта, която автоматично и леко повдига задната част на лаптопа, когато е отворен, като така намества клавиатурата под оптимален за писане ъгъл и повдига корпуса за по-добро охлаждане и качество на звука.

 

 
 

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ-Повече мощност за по-дълго време

Най-новото 11-то поколение процесори Intel® Core™ в ZenBook 13 OLED с лекота се справя с много задачи наведнъж, увеличава продуктивността ви и подобрява забавлението, а новият модел вградени графични карти Intel Iris® Xe10 допринася за постигането на превъзходна цялостна производителност. ZenBook 13 OLED разполага със свръхбързи PCIe® 3.0 x 4 и с най-новата Intel Wi-Fi 6 технология с Gig+ (802.11ax) за превъзходна и всестранна производителност.

 

 
 

Процесори Intel Core Gen.11 и свръхбързи решения за съхранение

ZenBook 13 използва пълноценно най-новото Core Intel процесори от поколение 11. Тези процесори предлагат по-висока производителност, по-висока пропускателна способност и по-добра реакция в сравнение с предишните поколения и са придружени от високоскоростна RAM памет, за да ви помогнат да изпълнявате успешно всички ежедневни задачи. ZenBook 13 е оборудван и с едни от най-бързите SSD устройства за съхранение на пазара, PCIe® 3.0 x4, което гарантира много бързо време за стартиране и почти моментално зареждане на приложения. Благодарение на последното поколение решение WiFi 6 (802.11ax) можете да се насладите на скорости на безжично предаване до 3 пъти по-бързи от WiFi 5, с 4 пъти по-висока честотна лента и латентна до 75% по-ниска. Независимо къде се намирате и без значение от дейността - създаване, работа или просто забавление - ZenBook 13 ви помага да постигнете всичко без усилия.

 
 

АУДИО СИСТЕМА -Сертифицирано качество на звука

Аудиосистемата, внедрена в ZenBook 13, е сертифицирана от специалистите по аудио решения на Harman Kardon, за да се гарантира, че осигурява потапящ и много ясен звук за комуникация и забавление.

 
 

ВОЕННИ СТАНДАРТИ - Издръжливост, на която можете да разчитате

ZenBook 13 отговаря на много взискателните военни стандарти MIL-STD-810G, създадени от военните на Съединените щати по отношение на надеждност и издръжливост. Тестовете се състоят от много взискателен режим на изпитване, който включва обширни тестове за работа при неблагоприятни условия на околната среда, тестове за устойчивост на падане при включена система и тестове за работа при екстремни стойности на надморска височина и температура. ZenBook 13 успешно премина и вътрешни тестове за качество, предназначени за лаптопи ASUS, които далеч надхвърлят индустриалните стандарти.

 

 

 

 

 
 

 

 

shopping assistant icon
С Търсачката за продукти намери лесно, това което искаш
Избери правилния продукт

Спецификации

Процесор

Производител процесор Intel®
Тип процесор i5
Модел процесор 1135G7
Архитектура Tiger Lake
Брой ядра 4
Номинална честота 2.4 GHz
Turbo Boost честота 4.2 GHz
Кеш 8192 kB
Технология процесор 10 нм
Вграден графичен процесор Intel® Iris™ Xe Graphics

Дисплей

Диагонал дисплей 13.3 inch
Формат дисплей Full HD
Технология дисплей OLED
Яркост 400 нити
Покритие дисплей Лъскав
Touchscreen Не
Резолюция 1920 x 1080

Памет

Капацитет памет 8 GB
Вид памет LPDDR4X
Вградена памет 8192 MB

Хард диск

Тип съхранение SSD
Капацитет SSD 512 GB
Интерфейс SSD PCI Express

Видео карта

Тип видео памет Вградена
Видео чипсет Intel Iris Xe

Мултимедия

Камера WEB HD
Аудио Стерео говорители Микрофон
Audio technologies ICEpower Harman Kardon
Прозиводител говорители Harman Kardon

Свързаност и портове

Портове 1 x HDMI 1 x USB 3.2 Type A Gen 1 2 x Thunderbolt v4
Четец на карти Micro SD
Безжична връзка 802.11 ax 2x2
Версия Bluetooth 5.0

Software

Oперационна система Free DOS

Общи характеристики

Серия ASUS ZenBook 13
Цифрова клавиатура Да
Тегло 1.14 Kg
Размери (W x H x D) 304.2 x 13.9 x 203 мм
Език клавиатура Международна клавиатура
Сигурност TPM (Trusted Platform Module) IR камера
Включени аксесоари 65W Адаптер USB 3.0 адаптер RJ45 Адаптер USB-C към Audio жак
Ключови характеристики Светеща клавиатура Мултитъч пад Chiclet клавиатура IR уеб камера Тъчпад с вградена цифрова клавиатура 4-клетъчна батерия - 67Wh OLED 100% DCI-P3
Цвят Люляк

Производител: ASUS

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


5

2 ревюта


Стефан Стефанов

24 ное 2021

Отличен

Проверена поръчка

Изключителен лаптоп. Отлична производителност. Много добро качество. Невероятни дисплей, батерия. Много добра цена. Нямам никакви забележки.

Добави коментар

Иван Иванов

26 окт 2021

Препоръчвам

Проверена поръчка

Уникален е. Страхотен дизайн, дисплей й работа.

Добави коментар

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!