Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от:
Не се предлага
Виж подобни продукти на база:

Описание

Древна японска техника съчетаваща анти ейдж масаж, който повдига и изглажда лицевия контур, масаж против бръчки.

Кобидо масажа е един от най-ефективните терапевтични методи, които позволяват по естествен начин да се подобри състоянието на кожата и да се намали до минимум процеса на стареене на кожата. Масажа спомага за по-бърза регенерация на клетките и тъканите и за релакс на мускулите на лицето, главата и шията. Има общо оздравителен ефект върху целият организъм и 100% подмладяващ ефект. За първи път Кобидо техниката се споменава през 1472 г. В древните японски летописи се описва, че този масаж е бил една от любимите козметични процедури на императрицата.  Благодарение на това този масаж е станал още по-известен и прилаган.  Тази традиция се предавала от поколение на поколение. И така, благодарение на ефективността си, тази техника е достигнала и до нас, като се е усъвършенствала допълнително. Специалистите са уверени, че тази терапевтична процедура не само съществено се отличава от обикновенният масаж на лице, но има и моментален резултат. В днешно време този масаж е един от найпрактикуваните процедури и в Япония и по света в СПА салоните. По време на тази процедура се обръща внимание не само на цвета на лицето, структурата и структурата на кожата, но и на силата на енергийният поток и емоционалното състояние на клиента. Счита се, че хармонизираният поток на жизнената енергия Чи балансира емоционалното и физическо състояние на тялото. По време на процедурата се активират акупунктурните точки в областта на лицето, шията и главата. Масажа спомага за оттърсване от натрупаното напрежение, което е фиксирано в мускулите и съединителната тъкан, като по този начин се възстановява свободното кръвообръщение. Особености на Кобидо масажа: За разлика от масово прилаганите масажи за лице, техниката на японския масаж Кобидо е по-разнообразна и въздейства както на повърхността на кожата, така и на тъканите в дълбочина.  Масажира се основно с пръстите и палците. Методът на повърхностна перкурсия съчетава въздействието върху мускулите и съединителната тъкан.  В резултат се засилва кръвообращението и образуването на колагена, подобрява се цвета, релефа и еластичността на кожата. Кобидо масажа спомага за общият релакс на тялото, както и за подобрение на настроението, пречистване и стимулация на меридианите, които нормализират състоянието на вътрешните органи, като се използват и прийоми от екопресурата и лимфодренажа. През лицето преминават основните енергийни меридиани, както и няколко точки, през които енергията преминава от единият меридиан към друг. Съчетанието на шиатцу техниката с метода на стимулация на нервните окончания на лицето подобряват микроциркулцията и лимфодренажа, разпределя правилно преноса на хранителните вещества към тъканите, позволява ефектвното извеждане на токсините и мътвите клетки. По време на масажа се прилагат леки поглаждащи  движения в съчетание с бързи и ритмични потупвания с палците (перкусионна техника).  По този начин се активира механизмът на регенерация ,самообновяване и подмладяване на тъканите. 
Показания: За суха кожа За мазна кожа При белези от акне и/или други белези Наличие на бръчки Петна Болки в главата и тила Депресия
Както всички методи на източната медицина и Кобидо масажа е профилактичен. Поддържането на добро здравословно състояние на тялото и духа е в основата.

 

Пълните условия може да прочетете тук.

Спецификации

Характеристики

За Жени
Тип продукт Ваучер
Град София
Предназначен за СПА
Мобилни оператори Thai spa
Ползи Незабавно активиране Анти ейдж лифтинг стягане и подмладяване на лицето
Дата 1.12.2020 до 01.04.2021

Производител: Thai Spa

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!