Malchugani

Фирма ТИНИ ТОЙС ООД и магазини МАЛЧУГАНИ са сред водещите търговци в България в областта на детски играчки.

ТИНИ ТОЙС е ексклузивен дистрибутор за България на марките Woody, Andreu toys, GALT, KSG crafts, SENSE, Ambi toys.

ТИНИ ТОЙС ООД предлага широка гама дървени играчки и пъзели, креативни комплекти и игри, аксесоари и комплекти за рисуване. Всички играчки, предлагани от ТИНИ ТОЙС са със съответни сертификати за качество и безопасност.

ТИНИ ТОЙС търси дългосрочни взаимоотношения с клиентите и ще поддържа тези взаимоотношения с отлични цени, качество, гъвкавост и услуги.

 

Фирмена информация

Име: ТИНИ ТОЙС ООД

Булстат: 2028883131

Адрес: гр. София, бул. „Цариградско шосе” 131, офис 518, тел. 0888 72 36 31

МОЛ: Антоанета Димитрова

E-mail: malchugani@emag.bg

Прочети повече

Продуктови категории

995 Продукта (виж всички)
Мода
Дамски чанти и аксесоари (38)
Играчки & Детски артикули
Колички и транспортни артикули (1)
Спорт & свободно време
Свободно време (6)
виж всички категории

Полезна информация

Продукти предлагани от Malchugani са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • Стартиращо от 2017-09-20 поръчки с по-висока стойност от 50 лв ще се изпратят с безплатно.
    таксата за доставка за поръчки на стойност под 50 лв е 4 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.

Потребителят може да върне продукт закупен от ТИНИ ТОЙС ООД.  по следните 2 начина:

1.     Да изпрати следните данни на имейл malchugani@emag.bg: 1. Номер на поръчка, 2. Имена на клиент 3. Телефон за връзка 4. Номер на касова бележка При желание, клиентът може да посочи причина за връщане. След което представител на ТИНИ ТОЙС ООД ще се свърже с него.

2.     Да се свърже с нас на телефон: 0988 364674 , след което да изпрати продукта на адрес за връщане:

За ТИНИ ТОЙС ООД

Адрес: бул. Цариградско шосе 131, офис 518

Тел: 0988 364674         

Предпочитан куриер: 0988 364674

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка.В този случай ТИНИ ТОЙС ООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от ТИНИ ТОЙС ООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на ТИНИ ТОЙС ООД.

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

При констатация на фабричен дефект продуктът подлежи на замяна и в срок до 15 дни от получаването му. ТИНИ ТОЙС ООД се ангажира той да бъде подменен с нов или да бъде възстановена заплатената за него сума, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на ТИНИ ТОЙС ООД.

Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

Потребителите се уведомяват, че ТИНИ ТОЙС не е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на ТИНИ ТОЙС, както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта emag.bg за този продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от ТИНИ ТОЙС ООД по електронен път при доставка на поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.