Оценка от клиенти:

Предлаган от : Galaxy Bulgaria

800 лв.

В наличност

Други оферти (1 оферта)

Product image

Доставка до 2 дни

Предлаган от Ozone

800 лв.

Описание

Приключенията на вече не толкова малката Божана продължават. В света на птиците е много интересно, а днес Божана ще стане свидетел на едно особено ухажване… „…Цяло ято гугутки, подобно излял се от небето облак, с шумно движение прилетя и накаца по тревата в двора на баба Божана. Малката Голяма Божана беше винаги внимателна с птиците. Тя не само ги хранеше, но и редовно им сменяше водичката, така че те бяха свикнали с нея.
Но сега, сега се случваше нещо необикновено.
Виждаше се, че погледът ѝ бе спрял върху една от гугутките. Тя пристъпяше бавно, надуваше гушка и подскачаше с приведена човка, а при всеки подскок заставаше пред една друга гугутка. И по-интересното беше, че приклякаше твърде грациозно и правеше три поклона…”

Спецификации

Характеристики

Автор Божана Апостолова
Брой страници 32
Тип Мека
ISBN 9786191861330

Производител: Божана Апостолова

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image