Оценка от клиенти:

Предлаган от : Galaxy Bulgaria
Виж подобни продукти на база:

Описание

Здравей! Хайде да изследваме горите!

Ела с нас на пътешествие. Очакват те страхотни места, растения и животни! Голямата гора е пълна с дървета, треви, пчели, мед и... с нас! Но ти предстои да видиш още много видове гори и да се запознаеш с растителния и животински свят в тях. Някои са много на север и са съставени предимно от достолепни вечнозелени дървета, мъхове и храсти с вкусни плодове. В тях ще срещнем мечоци, ястреби и пъргави катерички, а защо не и горди елени с разклонени рога! Далеч на юг пък ще се спрем в дъждовните гори. Там ще се оглеждаме за хищни насекомоядни растения, дървесни жабки в най-ярки цветове, шумни папагали и палави маймунки!

Ще пребродим света, за да се срещнем с тях. Тръгвай с нас!

Шестата книжка от поредицата ще отведе децата на едно незабравимо пътешествие, чиито водачи ще саМечо Пухи приятелите му от Голямата гора. Смелата експедиция ще поеме първо на север към обширни иглолистни гори, в които се срещат достолепни вечнозелени дървета, мъхове и храсти с вкусни плодове. Сред тях бродят сънливи мечоци, работливи бобри, пъргави катерички и палави сърнички... След това любознателните малчугани ще поемат на юг към дъждовните гори, обитавани от хищни насекомоядни растения, дървесни жаби в ярки цветове, шумни папагали, царствени орли и палави маймунки. Пъстрите фотографии в изданието, които представят нагледно огромното многообразие от растителни и животински видове в горите, ще развълнуват въображението на малките изследователи и ще ги вдъхновят да научат повече.

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Автор Колектив
Брой страници 40
Тип Твърда
ISBN 9789542708407

Производител:Колектив

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта

Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.